Drogba'dan Mourinho itirafı

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Didier Drogba, Jose Mourinho ile ilgili bir itirafta bulundu.

Drogba'dan Mourinho itirafı

Galatasaray'ın Fildişili süper yıldızı Didier Drogba, İngiliz basınına açıklamalarda bulundu. The Sun'a konuşan Drogba, Mourinho ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. Marsilya'dan Chelsea'ye geçiş sürecini değerlendiren golcü futbolcu "Beni Drogba yapan Mourinho'dur" dedi. Didier Drogba ayrıca Marsilya'da oynarken transfer süreci içinde konuştuklarını da İngiliz medyası ile paylaştı.

Telefonla aradı 

Drogba Fransa'da oynarken kendisini Mourinho'nun aradığını telefonda uzun uzun konuştuklarını ifade etti. Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Drogba, Portekizli teknik adamın kendisine söylediklerinin çok enteresan olduğunu belirtti. Mourinho'nun telefonda kendisine "Henry ve Nistelrooy gibi yıldız bir futbolcu olmak istiyorsan İngiltere'ye gel ve benimle Chelsea'de çalış" dediğini söyledi.

Kazanmak onun ruhunda var 

Röportajında devamında ise ilginç detaylara temas etti. Mourinho'nun sadece kazanmak için doğduğunu ve bunu kendisine de aşıladğını söyledi. Drogba sözlerine şöyle devam etti. "Fransa Ligi'nde oynarken iyi bir golcüydüm. Ama bunun üzerine koymak ve asıl kimliğime ulaşmak için Mourinho ile çalışmam gerektiğini anladım. Onun yanında olan herkes önce kendine güvenmesi gerektiğini anlıyor. Kazanmak onun doğasında var. Mourinho'nun hırsı ve kazanma arzusu tamamen futbolcularına geçiyor. Kendi istediği oyuncularla çalıştığı sürece başarılı olur. Çünkü Mourinho rüyasında bile kaybetmiyor." Eurosport
<< Önceki Haber Drogba'dan Mourinho itirafı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER