Dünya bu fotoğrafları konuşuyor !

EURO 2008'deki en heyecanlı maçımızı dün akşam oynadık. Her şeye rağmen sahadan galip ayrıldık ve yarı finale çıktık.

Dünya bu fotoğrafları konuşuyor !

13. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda, normal süresi golsüz, uzatma dakikaları da 1-1 eşitlikle biten karşılaşmada, penaltı atışları sonucu Hırvatistan'ı 3-1 yenen Türkiye, tarihinde ilk kez yarı finale yükseldi ve yarı finalde Almanya'nın rakibi oldu. Millilerimiz dün akşam oynanan çeyrek final karşılaşmasında sahadaki en büyük rakibi olan Hırvat kökenli hakem Roberto Rosetti'yi bile mağlup etmesini bildi. Rosetti'nin maç sonunda objektiflere takılan görüntüleri söze gerek bırakmıyordu.

DÜNYA BU FOTOĞRAFLARI KONUŞUYOR! - TIKLA

Annesi Hırvat olan İtalyan hakem Roberto Rosetti, Türkiye-Hırvatistan maçına verilmesi İsveç medyasının da dikkatini çekti. Maçı canlı veren İsveç'in TV4 kanalı spikeri, hakemin verdiği kararlara ve kartlara yer yer tepki gösterirken, bazı kartların yersiz olduğunu ifade etti. TV 4, sitesindeki maç yorumlarında da, "Annesi Hırvat olan bir hakemin böylesine önemli bir maçı yönetmesi çılgınca." ifadelerine yer verdi. İsveç'in en çok satan gazetelerinden Expressen de Rosetti'nin Hırvat oyuncuyu teselli ettiği fotoğrafa yer verdi. Gazete, "Olmayacaktı ki!" manşetli haberinin üstündeki fotoğrafta Türk futbolcular birbirlerini kutlarken, maçın hakemi Rosetti de Hırvat oyunculara sarılarak onları teselli etmeye çalıştığı fotoğrafa yer verdi.

İŞTE HAFIZALARIMIZDAN SİLİNMEYECEK ANLAR

İŞTE KIRMIZI BEYAZ VİYANA KUŞATMASI

MİLLİ TAKIMDA BÜYÜK ŞOK ! DÜNYA BU FOTOĞRAFI KONUŞUYOR ! ARAP SPİKER SEMİH İLE COŞTU - İZLE DÜNYA ÇILGIN TÜRKLERİ KONUŞUYOR BAŞBAKAN MİLLİ MAÇI YORUMLADI KUZEY IRAK’TA EN BÜYÜK TÜRKİYE SESLERİ İŞTE GAZETELERİN ZAFER MANŞETLERİ SEMİH’TEN ANLAMLI CEVAP YİNE AĞIR YARA ALDIK ! BAŞBAKAN ERDOĞAN BÖYLE SEVİNDİ - İZLE ’BU TÜRKLER KAÇ CANLI?’ SIRADA DEVLERİN RANDEVUSU VAR ESPN TELEVİZYONU 1683'Ü HATIRLADI İŞTE KARE KARE BÜYÜK FETİH EN İLGİNÇ YORUM HIRVAT TEKNİK ADAMDAN İŞTE FETHİN GOLLERİ - İZLE RÜŞTÜ’DEN MUHTEŞEM KURTARIŞ - İZLE BİZDEN BİRŞEY DAHA ÖĞRENDİLER - İZLE KIRMIZI BEYAZ VİYANA ÇIKARMASI - İZLE
<< Önceki Haber Dünya bu fotoğrafları konuşuyor ! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER