Emre Belözoğlu'ndan ses getirecek açıklamalar

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nı kaldırmalarının ardından önemli açıklamalar yaptı.

Emre Belözoğlu'ndan ses getirecek açıklamalar

'GİDEBİLDİĞİMİZ YERE KADAR GİTMEK İSTİYORUZ' 

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, sezonu değerlendirdi: "İyi giden sezonu taçlandırmak adına önemliydi. Kapta olarak takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Önümüzdeki sene hem ligi hem kupayı kazanmak hem de Şampiyonlar Ligi'nde gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bu sezon genel anlamda Avrupa kupasının öne çıktığı bir sezon olduğunu düşünüyorum. Lige de yansısaydı bu kadar az puanlı bir şampiyon olmazdı. Kupayı kazandık, UEAF'da yarı final. Genel anlamda başarılı bir sezon olduğunu düşünüyorum."

SPOR YORUMCULARINA GÖNDERME 

Saha içinde zaman zaman sertliklere maruz kaldığı yönündeki yorum üzerine Emre, "Bu ülkede konuşmaya gerek yok böyle işleri. Biz konuştukça, televizyon programlarında bazı kişiler ellerini ovuşturuyor, ceplerini dolduruyorlar" diye konuştu.

TRABZONSPOR MAÇI İÇİN NE DEDİ? 

Maçı değerlendiren tecrübeli oyuncu, "Genel anlamda seviyemizin altında bir maç olduğunu düşünüyorum. Çok daha fazla pozisyon bulabilirdik, çok dağınık bir rakiple oynadık. Ama bu bile yetti kupayı kazanmaya. Trabzonspor'dan çok çok daha iyi takımız. Çok mutluyuz. Geçen gün de dediğim gibi, iyi geçen bir sezonu taçlandırmak adına çok önemliydi. Türkiye Kupası bütün camiamıza hayırlı olsun. Bize inanan ve güvenen insanlara armağan olsun" dedi.

Alper hakkında da konuşan milli futbolcu, "Alper Potuk transferi de camiamıza hayırlı olsun. İnşallah burada uzun süre hizmet eder, umarım hem Fenerbahçe'ye, hem de milli takımımıza uzun yıllar hizmet ederÇok iyi bir futbolcu. Ben hiçbir zaman kimseyi kendime veliaht olarak görmedim. Ona layık bir futbolcu olarak kendimi görmedim. Bizden daha iyi yerlere inşallah gelirler." diye konuştu.

GELECEK SEZON İÇİN İDDİALI 

Emre, gelecek sezon için düşüncelerini dile getirdi: "Valla çıta yükseldi. UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final şimdi de iki sene üst üste kazanılan Türkiye Kupası. Şampiyonluk iki sezondur son anda kaçıyor. Öncelikle ligde şampiyonluk hedefimiz. Avrupa'da da gidebildiğimiz yere kadar gitmek, Türkiye Kupası'nı yine kazanmak. Fenerbahçe'nin hedefi bütün kupaları kazanmaktır" ifadelerini kullandı.

Kendilerini bu sezon başarılı kabul ettiğini dile getiren Emre, "Avrupa'da yarı final oynayarak tarihimizdeki en büyük başarıyı elde ettik. Türkiye Kupasını da kazandık. Ligde ikinci olmak tabii ki Fenerbahçe için bir başarı değildir ama Şampiyonlar Ligi'ne gidildiğini düşünürsek, bu da başarı olarak görülebilir. Genel anlamda başarılıydık bence.." dedi.

Emre, kupa finali öncesinde yaptığı konuşmanın hatırlatılması üzerine, "Bizi çok samimi bulmuyorlar bu ülkede. Mesaj verme gereği duymuyorum ben. Ne olursa olsun, herkesin yüreğinde cam olsaydı, kimse kimsenin yüzüne bakamazdı. Herkes, kimin kalbinden ne geçtiğiniz bilemez. O yüzden bu ülkede açıklama yapacak kadar kendimi şey hissetmiyorum. Samimi bulmuyorlar nasıl olsa bizi" diye görüş bildirdi.

'BENİ İDAM SEHPALARINA ASMIŞTINIZ' 

Zokora ile yaşadığı pozisyonu değerlendiren Emre, "O tekmeyi ben atsam, Emre Belözoğlu'nu idam sehpalarına asmıştınız. Haşa, bu ülkenin biricik evladı Zokora hakkında konuşmak benim ne haddime, o yüzden bir şey söylemek istemiyorum" diye konuştu.
<< Önceki Haber Emre Belözoğlu'ndan ses getirecek açıklamalar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER