Ersun Yanal'dan galibiyet yorumu

Ersun Yanal'dan Bursaspor maçında alınan galibiyet için ilginç yorum...

Ersun Yanal'dan galibiyet yorumu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 3-2 kazandıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bu son dakika adeti gibi oldu ama Fenerbahçe'nin önemli bir özelliği artık kazanmak için her dakikayı her saniyeyi önemli buluyor. " dedi. 

İki farklı devre iki farklı oyun olduğunu da belirten Yanal, "Sonuca giden taraf olmak mutluluk verici. Bursaspor çok iyi oynayan bir takım. Ama şöyle bir fark var. Bizimle oynayan takımlar mücadele etmek zorunda. Bugün de böyle bir maç oynadık. İlk yarı ritim bulamadık. Oyun ahengini kaçırmak zorladı." diyerek, şunları söyledi:

"Biz hep evimizde oynuyoruz. Kazanmak için her hamleyi denedik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Biz iyi bir ekipten kuruluyuz. Kalabalık bir aileyiz. Bu ailenin kongre günü. Başkanımızın da doğum gününü kutluyoruz. Bu son dakika adeti gibi oldu ama Fenerbahçe'nin önemli bir özelliği artık kazanmak için her dakikayı her saniyeyi önemli buluyor. Biz bunu kovalıyoruz. Oyuncularımızı kutluyorum. Bugün kazandık, yolumuza devam ediyoruz."

"HER MAÇI KAZANMAK İSTİYORUZ, SONUÇ ZATEN GELİR"

Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansının sorulması üzerine Yanal, "Ligde farklı bir yarış oluştu. Bu yarışta Fenerbahçe'yi çok iyi tanımlamak lazım. Biz çok büyük bir aileyiz. Camianın duruşu çok gurur verici bir şey. Kaç puan alacağımızı hesap etmeyeceğiz, her maçı kazanmak isteyeceğiz, sonuç zaten gelecektir." diye konuştu.

"HAKEMLERİN YERİNDE OLMAK İSTEMEM"

Hakemleri değerlendirmesi istenen Yanal, bu soruya ise "Çok tempolu bir maç. Hakemler çok iyi niyetli ve tutarlı olmaya çalışıyorlar. Onların çabalarını biliyorum, yapmak istediklerini biliyorum. Hakemleri eleştirirken onların daha özgür olmalarını, yaptıkları hatalarla bile, gerçekten işleri çok zor. Allah yardımcıları olsun. Ben onların yerinde olmak istemezdim." diye cevapladı.

"DERBİ FUTBOLLA ANILSIN"

Yanal, Galatasaray derbisi için ise şunları ifade etti: "Şöyle iki gün nefes alalım. Galatasaray - Fenerbahçe derbisi her zaman önemlidir. Ben umuyorum çok keyifli bir pazar olur. Herkes keyif alır. Futbolun içinde kalmak ve futbolla yorumlanmak isterim. Futbol bu kazanmak istersiniz. Ama o gün umarım futbol dışında hiç bir şey olmaz."

CİHAN

<< Önceki Haber Ersun Yanal'dan galibiyet yorumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER