Aydınlar, Fenerbahçe yönetimini topa tuttu

Fenerbahçe başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar, federasyon başkanlığı sürecinde yaşadıklarını anlatırken, "Fenerbahçe yönetimi hiçbir zaman samimi olmadı." dedi

Aydınlar, Fenerbahçe yönetimini topa tuttu

Habertürk TV'de Faik Çetiner'in sorularını cevaplayan Mehmet Ali Aydınlar, "Bu süreç ben TFF başkanıyken tamamlanmadı. Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu benden sonraki TFF tescil etti. Aziz Yıldırım'ın konuşması sırasında erken çıkmamın sebebi aynı hikayeleri dinlememektir." diyerek şunları söyledi:

"Eğer benim söylediklerimi yapsalardı o sene Fenerbahçe Avrupa'ya gitmişti. Fenerbahçe'nin puanı silinirse şampiyon olamaz dendi. Puan silinmedi Fenerbahçe şampiyon mu oldu? Bu stüdyo beni yarın Fenerbahçe başkanı yapacak. O süreçte şahısların kurtarılması için Fenerbahçe feda edilmiştir. Fenerbahçe yönetimi hiçbir zaman samimi olmadı. Aziz Yıldırım bana 3 kez başkanlık teklif etti. Ne oldu da genel kurulda ayakta alkışladığınız ben hain oldum.

Aziz Bey'i hastanede ziyaret ettiğimde benden daha sağlamdı. Yatmıyordu, oturuyordu. Dışarıda dolaşıyordu. Aziz Yıldırım'ı ziyaret etmeye odasına gittim ama o başka odada avukatlarıyla görüşüyordu. Aziz Yıldırım'ın bende önemli bir sırrı var. Söylemekten utanırım. İbrahim Akın tüm gerçekleri anlatmıştır. Aziz Yıldırım'ın dediği gibi ben iyi bir insanım ama biraz da o iyi insan olsun. Yıldırım, çamur at izi kalsın taktiğini uyguluyor. Mahkemenin gerekçeli kararlarında da Aykut Kocaman ve futbolcuların haberi olmadığı söyleniyor. Benim kongre üyelerime tek kuruş verdiğimi ispat etsinler yarın kongre üyeliğinden istifa edeceğim.

Ben camii avlusunda Genç Fenerbahçeliler'in lideri Sefa'ya para verdiğim iddia edildi. Sefa'yı en son 5-6 sene önce gördüm. Benim etik dışı hiçbir davranışım olmadı ve olmamıştır. Bana neler geldi. Aziz bey hakkında size şöyle belge verelim dediler. Ama ben hepsini reddettim. Sayın Aziz Bey'e 'Aydınlar hakkında belge var' diye gitseler onlar kabul ederdi. Benim yönetim listem Fenerbahçe tarihindeki en önemli listedir. Bugün kongrede Yılmaz Özdil'in siyasi bir yazısı dağıtıldı. Yılmaz Özdil Fenerbahçeli midir?"

"BENİM İÇİN 'SALONA GİREMEZ' DİYORLARDI NE OLDU?"

"Siz seçim yapmak zorunda değildiniz. Siz sadece kötü şöhret sahibi misiniz değil misiniz bunu oylamak zorundaydınız. Kötü şöhret sahibi olmadıkları yönünde oy kullandım. Aziz Yıldırım'ın siyasi bir sorunu var. Bunu benimle örtmeye çalışıyor. 2006 senesinde Aziz Yıldırım istifa ettikten sonra bana 'Ben artık aday değilim. Senin başkan olmanı istiyorum' dedi. Ben Aziz Yıldırım'a '100. yılı tamamla ondan sonra bırakırsın başkan' dedim. Hayır aday olmayacağım dedi ama ertesi gün TV karşısında 'Ben başkan adayıyım' dedi.

Aday olmasaydım, "Koca Fenerbahçe aday çıkartamadı" diyeceklerdi. Neredeyse 15 senedir aynı yönetim Fenerbahçe'yi yönetiyor. Benim için 'Salona giremez' diyorlardı. Ne oldu? Sayın başkan, bütün cezaları affedeceğim dedin ama Hulusi Belgü'yü ihraç etmek için el kaldırdın. Sevgili Vefa Küçük, 'Başkan adaylarının konuşma sırası oylama ile yapılsın' önergemizi reddetti."

CİHAN
<< Önceki Haber Aydınlar, Fenerbahçe yönetimini topa tuttu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER