Fenerbahçe - Bursaspor maçı özeti!

Fenerbahçe ile Bursaspor arasında oynanan, Süper Lig'in 25. hafta maçı, ev sahibi sarı lacivertli takımın 4-1 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Fenerbahçe - Bursaspor maçı özeti!

Fenerbahçe ve Bursaspor, Süper Lig'in 25. hafta maçında, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşılaştı. Fenerbahçe, Galatasaray'ın 3, Beşiktaş'ın 2 puan kaybettiği haftada, adeta 8 puanlık maçı kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı.  Bursaspor'u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe, zirveye doğru yol aldı ve son haftalara kadar bu heyecanın süreceğinin sinyallerini verdi.
MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Bursaspor maça, Sestak'ın 1. dakikada attığı golle adeta 1-0 önde başladı. Batalla ceza sahası içine arapasını verdi, Sestak topla buluştu, ceza sahası içine girdi ve köşeye plase vuruşla topu ağlarla gönderdi.

-Fenerbahçe, Emre Belözoğlu'nun 12. dakikada attığı golle durumu 1-1 yaptı. Emre ceza sahası önünde iki rakibini geçerek önünü boşalttı, yerden köşeye sert vurdu ve top kaleci Carson'ın uzanmasına rağmen ağlarla buluştu.

-Fenerbahçe 50. dakikada Meireles'in attığı gol ile 2-1 öne geçti. Mehmet Topuz sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, kaleci Carson çıktı topu elinden kaçırdı ve Meireles dönen topa dokunarak ağlarla buluşturdu.

-Fenerbahçe Kuyt'ın 74. dakikada attığı gol ile durumu 3-1 yaptı. Caner sol kanattan ceza sahası içine yerden oynadı, ön direkte savunma topa dokunamadı ve Kuyt arka direkte dar açıdan plase vuruşla topu ağlara gönderdi.

--Fenerbahçe Sow'un 88. dakikada attığı golle durumu 4-1 yaptı. Cristian orta alandan topla hızla ilerledi, ceza sahası içine arapasını verdi ve Sow bekletmeden plase vuruşla topu ağlara gönderdi.


<< Önceki Haber Fenerbahçe - Bursaspor maçı özeti! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER