Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı saat kaçta?

Fenerbahçe - Kasımpaşa, Süper Lig'in 23. hafta maçı saat kaçta (ne zaman) oynanacak?

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı saat kaçta?

Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda, Kasımpaşa'yı misafir ediyor. Saat 19:00'da başlayacak zorlu maçı hakem Hüseyin Sabancı yönetecek...

Fenerbahçe Son 4 Resmi Maçında Gol Yemedi. 
Fenerbahçe 21.haftada Mersin İdman Yurdu ile başlayan ve hafta içi Bate Borisov maçıyla biten zorlu fikstürü gol yemeden 3 galibiyet 1 beraberlik alarak tamamladı. Önce deplasmanda Mersin İdman Yurdu karşısında 1-0 kazanan Fenerbahçe ardından Bate Borisov deplasmanında 0-0 berabere kalmıştı. Fenerbahçe 22.haftada deplasmanda Trabzonspor’u 3-0 yendikten sonra hafta içi maçında Bate Borisov’u 1-0 yendi ve tur atladı. Son 4 maçında gol yemeyen Fenerbahçe 5 gol attı.   

Kasımpaşa Süper Lig’in En Az Gol Yiyen Takımı.
Kasımpaşa Süper Lig’in 22.haftası sonunda yediği 23 golle en az gol yiyen takım oldu. Kasımpaşa son 4 maçının 3 tanesinde rakiplerine gol atma imkanı vermezken oynadığı 22 maçta da kalesini İsveçli milli kaleci Andreas Isaksson korudu. 



Emre Belözoğlu Süper Lig’in Son 3 Haftasında En Çok İsabetli Pas Veren Oyuncu Oldu. ( Emre Belözoğlu’nun Oynadığı Son 3 Hafta )
Emre Belözoğlu yeniden Fenerbahçe’ye döndükten sonra Sivasspor, Mersin İdman Yurdu ve Trabzonspor maçlarında görev yaptı. Emre Belözoğlu bu 3 maçta toplamda 172 isabetli pas yaptı ve ligin son 3 haftada bu alanda en başarılı oyuncusu oldu. Emre bu 3 maçta 250 dakika sahada kaldı ve sadece Mersin İdman Yurdu karşısında 90 dakika görev yaptı.  

Kasımpaşa ile Fenerbahçe Süper Lig'de 19 Maç Yaptı. 
Kasımpaşa ile Fenerbahçe lig tarihinde daha önce 19 kez karşılaştı. Oynanan 19 maçta Fenerbahçe 14 kez, Kasımpaşa 3 kez kazandı, 2 maç ise berabere sona erdi. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Kasımpaşa 2-0 galip bitirmişti. 

Fenerbahçe Süper Lig’in 2.Yarısında Sahasında Maç Kazanamadı. ( 2.Yarıda 3 Deplasman Maçını da Kazandı )
Fenerbahçe Süper Lig’in 2.yarısında oynadığı 5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik 1 yenilgi aldı. Fenerbahçe 3 galibiyetini de deplasmanda (Gaziantepspor 2-1, Mersin İ.Y. 1-0, Trabzonspor 3-0) alırken sahasında oynadığı 2 maçı da kazanamadı. Fenerbahçe 18.haftada sahasında S.B.Elazığspor ile 2-2 berabere kalırken 20.haftada Sivasspor’a 2-1 kaybetti. 

Fstats Index (FINDEX) Kriterlerine Göre 22.Hafta Sonunda Ligin En İyi Performans Gösteren Oyuncusu 3312 Puanla Kalu Uche.
FINDEX (FSTATS Süper Lig Index) maç içerisinde futbolcu performansını belirleyen tüm kriterler dikkate alınarak hazırlanmış tamamen objektif bir başarı listesidir. Süper Lig’in 22.haftası sonunda sezonun en iyi yüksek performans gösteren oyuncusu Kalu Uche oldu. Sezon başında Kasımpaşa’ya gelen Nijeryalı oyuncu 12 gol atarken arkadaşlarına 2 asist yaptı. Kalu Uche takımının oynadığı 22 maçta da görev yaparken 62 şutta 32 kez kaleyi buldu ve %52 başarı oranı yakaladı. 38 kez gol pozisyonuna giren ve bu alanda en başarılı iki oyuncudan biri olan Kalu Uche 22 maçta hiç kart görmedi.

<< Önceki Haber Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı saat kaçta? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER