Fenerbahçe transfer listesini hazırladı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım dün teknik direktör Kocaman’dan transfer listesi istedi. Deneyimli hoca, kalıp kalmayacağına henüz karar vermedi ama isimleri iletti.

Fenerbahçe transfer listesini hazırladı

Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman’ın yeni sezonda görevine devam edip etmeyeceği merak edilirken, dün önemli bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yeni sezonda mücadele edecek kadro için Aykut Kocaman’dan transfer listesi istedi.

Bazı isimlerin belli olduğu ve listede yer aldığı belirtilirken, sürpriz futbolcuların da ilerleyen günlerde bu listeye girebileceği ifade ediliyor. Başkan Yıldırım, Kocaman’ı kesinlikle bırakmak istemiyor. Aykut Kocaman sezon bitip tatile çıktıktan sonra net kararını verecek. Ancak başkanın istediği listeyi Kocaman’ın vermiş olması, tecrübeli hocanın görevine devam edeceği yorumlarını güçlendiriyor.

Ayrılacağı konuşuluyordu

Sezona Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi’nde şampiyonluk hedefiyle başlayan Fenerbahçe, iddiasını mayıs ayına kadar sürdürmüştü. Ancak Sarı-Lacivertliler geçtiğimiz perşembe günü Benfica’ya elenerek Avrupa Ligi’ne veda etmişti. Pazar günü ise İstanbul BŞB’ye 2-0 yenilmiş, Galatasaray şampiyonluğunu ilan etmişti. Sarı-Lacivertlilerin 2 kulvarı kısa süre içinde yitirmesi Aykut Kocaman’ın ayrılacağı yorumlarını doğurmuştu. Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda yoluna devam ediyor. (Bugün)
<< Önceki Haber Fenerbahçe transfer listesini hazırladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER