Fenerbahçe ve Aykut Kocaman için çok konuşulacak sözler

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Benfica'ya elenen Fenerbahçe ve teknik direktör Aykut Kocaman hakkında gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe ve Aykut Kocaman için çok konuşulacak sözler

Sizce Fenerbahçe niye kaybetti? Aykut Hoca ve Fenerbahçe'nin performansını nasıl buldunuz? 

"Aykut Hoca'nın performansı lafından belli. Yani Fenerbahçe için tarihinin en önemli maçı değildi. Fenerbahçe, Perşembe gecesi tarihinin en önemli maçına çıkmadı, tarihinin en büyük fırsatını kaçırdı. Avrupa Şampiyonluğu'na giden yol avucuna konmuştu. Avrupa Ligi'nin başından beri Fenerbahçe'nin karşısına yenemeyeceği bir takım çıkmadı. Şöyle bir listeyi gözünüzün önünden geçirin. Gelecek sezonun temmuz ayında kuralar çekilse ve bu takımlardan biri 1. turda F.Bahçe, G.Saray, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan kime düşerse düşsün bayram yaparız biz, turu geçtik diye. Bunun içine yarı finaldeki Benfica da dahil."

BÖYLE KORKAK BİR ADAMLA...

Kocaman'ı korkak olmakla suçlayan Hıncal Uluç ; "Aykut Kocaman gibi bir adam bir takımın adından ve ülkesinden korkmaz. Benfica'nın oynadığı futbol meydanda! 10 para etmez futbol oynuyorlar, 10 para etmez bir takımlar ama Aykut başından beri 'Favori yüzde 51 onlar...' dedi. Burada Fenerbahçe ezdi Benfica'yı ezdi resmen. 4-0 bitecek maç 1-0 bitti. Aykut 'Önemli değil, biz adamları ezdik, orada da ezeriz' diyemedi, 'Efendim işte yüzde 51'i yüzde 50-50'ye getirdik...' dedi. Böyle bir korkak adamla Fenerbahçe nereye gider ya! Kendimi bir F.Bahçeli futbolcu olarak düşünüyorum." diyerek ağır eleştirilerde bulundu..
<< Önceki Haber Fenerbahçe ve Aykut Kocaman için çok konuşulacak sözler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER