Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer savaşı

Fenerbahçe ve Galatasaray Joel Campell'ı istiyor!

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer savaşı

Galatasaray ve Feerbahçe'nin hafta sonu oynayacağı derbi öncesi çarpıcı bir transfer gelişmesi yaşandı.

Ligde liderliğini sürdüren ve şampiyonluğa yürüyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürerken çok çarpıcı bir gelişme yaşandı. İngilz basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe'nin peşinden koştuğu yıldız futbolcuya Galatasaray da teklif yaptı.

''Türk devleri onun peşinde''

Footballdirectnews adlı internet sitesinin haberine göre Arsenal'in oyuncusu olan Joel Campell için Fenerbahçe'den sonra devreye Galatasaray da girdi. Adı devre arasından beridir Fenerbahçe ile anılan Kosta Rikalı forvet için sarı kırmızılıların da oyuncuyu yakından takip ettiği belirtildi.

''Arsene Wenger'e bağlı''

Bonservisi Arsenal'de olan Joel Campell için İngliz basınında çıkan haberlerde Arsene Wenger'in oyuncunun takıma dönüp dönmeyeceği ile ilgili bir açıklama yapmadığı ve bu yüzden Kostarikalı yıldızın Galatasaray ya da Fenerbahçe'den gelen teklifleri değerlendirebilieceği aktarılıdı.

5 Milyon Euro!

Transfermarkt değerlerinde 5 milyon Euro değer biçilen 21 yaşındaki golcü futbolcu için bu değerlerin karşılanması durumunda Arsenal'in oyuncuyu elinden çıkarabileceğı aktarılıyor. 2011 sezonunda Kosta Rika'dan transfer edilen ve Lorient, Betis gibi takımlara kiralık olarak gönderilen futbolcu son olarak bu sezon Olympiakos'da forma giydi.

Dikkat çekici performans

Bonservisi Arsenalde olan Campell bu sezon Olympiakos'da gösterdiği performansla izleyenleri kendine hayran bıraktı. Ligde 29 maça çıkan genç forvet 8 gol atarken 12 de asist yaptı. Şampiyonlar Ligi'nde de 5 maçın sonunda 1 gol atan Kosta Rikalı bu golü Manchester United'a atmıştı. (Eurosport)
<< Önceki Haber Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer savaşı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER