Fenerbahçe'de Yanal - Yıldırım görüşmesinin ayrıntıları

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım Ersun Yanal ile '2 yıl daha devam' dedi. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe'de Yanal - Yıldırım görüşmesinin ayrıntıları

Kulüp binasında bir araya gelen Yıldırım ve Yanal zirvesi 15 dakika sürdü. Yıldırım, "İstediğin gibi anlaşma 2 yıllık hoca" derken Yanal, "4. yıldızı takacağız" sözü verdi. Zirvede transfer de masaya yatırıldı.

Fenerbahçe'de günlerdir süren Ersun Yanal bilmecesi çözüldü, şampiyon hoca Aziz Yıldırım ile görüşüp 2 yıllığına anlaştı. Aziz Yıldırım, dün önce Ali Şen'in torunu Alp Ali Şen, sonra da Hale Kocabaş'ın cenazelerine katıldı. Şükrü Saracoğlu'ndaki kulüp binasında ise 16.30 gibi gelen Yıldırım, Ersun Yanal ile 15 dakika görüşüp hem anlaşmayı sağladı hem de gelecek sezonun planlarını yaptı.

Prensip anlaşması KAP'a bildirilip saat 17.10'da resmi siteden, "Teknik Direktörümüz Sayın Ersun Yanal ile yeniden sözleşme imzalıyoruz. İmza töreni 21 Mayıs 2014 Çarşamba günü (Bugün) saat 14:00’te, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü’nde, medyaya açık olarak gerçekleştirilecektir" şeklinde duyuruldu.

4. YILDIZI BİRLİKTE TAKALIM

Peki görüşmede neler oldu? Aziz Yıldırım, şampiyonluk yaşayan Ersun Yanal'ı kulüpteki başkanlık odasında kabul ederken iki taraf anlaşma şartlarını görüştü. Ersun Yanal'ın 2 yıllık imza atma beklentisini bilen Aziz Yıldırım, başarılı hocaya "İstediğin gibi teklifimiz 2 yıllık, F.Bahçe'ye gelecek sezon 4. yıldızı birlikte takalım hocam" dedi. Ersun Yanal da bu karar karşısında "Takdir sizin başkanım, yapacaklarımın henüz yüzde 50'sini yaptım, seneye de şampiyon olacağız" dedi.

ÜCRETİNE ZAM GOLCÜ DE YOLDA

Görüşmede Yıldırım, yönetim kurulunun yıllık ücret takdirini söylerken rakam bugün KAP'a bildirelecek. Geçen sezon 1.5 milyon dolar alan Yanal'ın ücretine zam yapılıp 2.5 milyon dolara çıkartılması bekleniyor. Görüşmede kamp planı ve transferlerde masaya yatırıldı. Yanal, Topuk Yaylası'nda kampın başlayacağını belirtirken transferde bir golcü alınması da karara bağlandı. O ismin Mevlüt Erdinç olduğu iddia ediliyor. Zirvede gidecek oyuncular konusunda da Yanal'ın rapor verdiği öğrenildi. Spor3


<< Önceki Haber Fenerbahçe'de Yanal - Yıldırım görüşmesinin ayrıntıları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER