Fenerbahçe'de heyecan veren saatler

Fenerbahçe aylardır peşinde koştuğu Oscar Cardozo’yu renklerine bağlamak için artık saatleri saymaya başladı.

Fenerbahçe'de heyecan veren saatler

Bu sezon transfer gündeminin 1 numa-rasını oluşturan Paraguaylı oyuncu açıklamalarda bulundu..

Transferi ile ilgili yorum yapacak tek kişinin menajeri Pedro Alvade olduğuna dikkat çeken golcü oyuncu, “Açıkcası ben de beklemedeyim. Fazla bir bilgim yok. Görüşmeler iki kulüp arasında sürüyor. Fenerbahçe’ye imzayı attıktan sonra tekrar konuşalım. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar” demekle yetindi.

Aynı İstanbul

Sarı-lacivertli kulüple prensip anlaşmasına varan Cardozo’nun Fenerbahçe’yi tercihinde pek çok etkenin rol oynadığı bildirildi. Paraguaylı futbolcu kariyeri boyunca sadece Güney Amerika takımları ve Benfica’da oynadı. Son 6 yılını Portekiz’de geçiren Cardozo ülkenin dili ve kültürü sebebiyle adaptasyon problemi yaşamadı. Yıldız futbolcu, Cardiff ve Fenerbahçe arasındaki tercihini yaparken sosyal hayatı ve yaşayacağı şehrin özelliklerini de göz önünde tuttu.Türkiye’de forma giyen ve giymiş olan Güney Amerikalı futbolcu arkadaşlarından bilgi alan Cardozo, İstanbul’un Lizbon ile benzer özellikler taşıdığı bilgisini öğrendi.

Fener daha büyük

Paraguaylı futbolcu ayrıca kendisine gelen teklifleri masaya yatırdığında en büyük ve iddialı kulübün Fenerbahçe olması, sarı-lacivertli ekibi ön plana çıkardı. Cardozo’nun, Fenerbahçe’nin tarihi ve vizyonu itibari ile kendisine en uygun yer olduğuna karar verdi ve diğer teklifler üzerinde fazla durmadı. Fenerbahçe’nin önerdiği parayı diğer kulüplerden de alan Paraguaylı oyuncu buna rağmen geri adım atmadı ve sarı-lacivertli yöneticilere aylar öncesinde verdiği sözü tuttu.

Bu arada 12 milyon euro konusunda el sıkışan iki kulübün ödeme planını ayarlamaya çalıştığı, bu pürüzün de giderilmesinden sonra transferin açıklanacağı bildirildi. (Milliyet)
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de heyecan veren saatler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER