Galatasaray - Bursaspor maçı özeti!

Galatasaray - Bursaspor maçı 2-2 bitti. Timsah Ziraat Kupası final yolunda avantaj yakaladı. İşte Galatasaray - Bursaspor maçı özeti..

Galatasaray - Bursaspor maçı özeti!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray, 2-0 öne geçtiği maçta Bursaspor ile 2-2 berabere kalırken, rövanş için tur şansını da zora soktu.

Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan ve hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'nun düdük çaldığı maçta Galatasaray'ın gollerini 11. dakikada Sneijder ve 39. dakikada da penaltıdan Selçuk İnan attı. Bursaspor'un gollerini ise 46. dakikada Volkan Şen ve 88. dakikada da Bekir Yılmaz kaydetti.

Bursaspor'da Sercan Yıldırım 89. dakikada Galatasaray kalecisi Muslera ile yaşadığı tartışma sonucunda 2. sarı kartını ve ardından da kırmızı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı.


MAÇIN ÖZETİ:

5. dakikada Sneijder'in ortasında Umut Bulut'un kafa vuruşu az farkla yandan auta çıktı.
8. dakikada konuk ekip etkili geldi. Bu dakikada Şener'in kafayla indirdiği topu Burdisso kontrol edemeyince araya giren Sestak, hızla cezasahasına yöneldi. Sestak, kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda vurdu. Meşin yuvarlak yan direkten oyun alanına geri döndü.
11. dakikada Galatasaray öne geçti. Bu dakikada Burak Yılmaz'ın sağdan cezasahası içine yaptığı ortada topla buluşan Sneijder, düzgün bir vuruşla kaleciyi mağlup etti. 1-0.
13. dakikada Galatasaray etkili geldi. Bu dakikada Sabri'nin pasında topla buluşan Melo'nun vuruşunu kaleci çeldi. Sonrasında ise araya giren savunma tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı.
19. dakikada Volkan Şen'in sol çaprazdan vuruşunda kaleci Muslera, topu kornere çeldi.
39. dakikada Umut Bulut, Civelli'nin müdahalesi ile yerde kalınca maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Selçuk İnan, takımının ikinci golünü kaydetti. 2-0.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçın ilk yarısı Galatasaray'ın 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
46. dakikada Bursaspor farkı bire indirdi. Bu dakikada Şener'in sağdan cezasahası içine yaptığı ortada topa iyi yükselen Volkan Şen, kafayla topu filelere gönderdi: 2-1.

58. dakikada sağ kanattan hızla atağa kalkan Şener'in çaprazdan vuruşunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.

78. dakikada Hajrovic'in ara pasında topla buluşan Burak Yılmaz, kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda vuruşunu yaptı. Kaleci Frey'den dönen topu tekrar tamamlayan Burak Yılmaz'ın vuruşu yan ağlarda kaldı.

85. dakikada Galatasaray'dan Yekta'nın sağdan cezaalanı içine yaptığı ortada Burak Yılmaz'ın kafa vuruşu yandan dışarı gitti.

89. dakikada Bursaspor beraberliği yakaladı. Bu dakikada sağ kanattan cezasahasına yapılan ortada cezaalanı içinde topla buluşan Bekir'in dokunduğu top Hakan Balta'ya çarparken tekrar Bekir'in önünde kaldı. Bu oyuncu yakın mesafeden topu kaleci Muslera'nın üzerinden ağlarla buluşturdu: 2-2.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-2 sona erdi.

<< Önceki Haber Galatasaray - Bursaspor maçı özeti! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER