Galatasaray - Bursaspor maçına dair her şey

Galatasaray - Bursaspor maçının (6-0) görüntüleri, analizi, istatistikleri, özeti ve maça dair her şey burada..

Galatasaray - Bursaspor maçına dair her şey

Galatasaray, Roberto Mancini Döneminde İç Sahada Maç Kaybetmedi. ( Lig Maçlarının Hepsini Kazandı )
Galatasaray İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini döneminde sahasında resmi maç kaybetmedi. Süper Lig'deki 6 maçını da kazanan Galatasaray aynı zamanda Avrupa kupalarında da iki iç saha maçını da galip bitirdi. Galatasaray kupada ise 4 maçının 3 tanesini 90 dakika içinde 1 tanesini seri penaltılar sonucu kazandı. 

Galatasaray 2013-14 Sezonunda Süper Lig’de En Farklı Galibiyeti Aldı.
Galatasaray sahasında oynadığı Bursaspor maçını 6-0 kazandı ve 2013-14 sezonunda lig maçlarında en farklı galibiyetini aldı. Galatasaray ayrıca bu sezon en farklı galibiyeti alan takım da oldu. 
Galatasaray bu sezon sadece kupada Balıkesirspor’u 4-0 mağlup etmişti.  Galatasaray Süper Lig’de en son 2007-08 sezonunda 6 farklı galibiyet almıştı. Galatasaray 2007-08 sezonu 5.haftasında sahasında Konyaspor’u 6-0 yenmişti. 


Galatasaray, Wesley Sneijder’in Gol Attığı Tüm Resmi Maçları Kazandı.
Galatasaray’a geçen sezon devre arasında gelen Wesley Sneijder geride kalan dönemde resmi maçlarda 14 gol kaydetti. Sneijder Galatasaray forması altında Süper Lig’de 11 gol, Şampiyonlar Ligi’nde 3 gol atarken gol kaydettiği 11 maçı da Galatasaray kazandı. 

Wesley Sneijder 7 Sezon Sonra Hat-Trick Yaptı.
Galatasaray forması altında Bursaspor’a üç gol birden atan Wesley Sneijder böylece 7 sezon sonra lig maçında hat-trick yapmış oldu. Sneijder en son 2006-07 sezonunda Ajax forması altında Feyenoord’a lig maçında 3 gol atmıştı. 

Wesley Sneijder Türk Telekom Arena’da Hat-Trick Yapan İlk Galatasaraylı Oyuncu Oldu.
Galatasaray sahasında Bursaspor’u 6-0 yenerken Sneijder 3 gol birden attı. Sneijder böylece Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da hat-trick yapan ilk Galatasaraylı oyuncu olarak tarihe geçti. 

Bursaspor Süper Lig’de 7 Maç Aradan Sonra Kaybetti. 
Bursaspor deplasmanda oynadığı Galatasaray maçını 6-0 kaybetti ve 7 hafta aradan sonra yenildi. Süper Lig’de son 7 haftasında 3 galibiyet 4 beraberlik alan Bursaspor en son 11.haftada Sivasspor’a deplasmanda 2-1 kaybetmişti. 

Felipe Melo Galatasaray Forması Altında 100.Resmi Maçına Çıktı.
Galatasaray’ın Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo, sarı-kırmızılı takımda 100.maçına çıktı. Süper Lig’de 79 maç, Avrupa kupalarında 15 maç, Z.Türkiye kupasında 5 maç ve TFF Süper kupasında 1 maç oynayan Felipe Melo takımı adına 15 gol atarken 1 kez de penaltı kurtardı. Melo 100.resmi maçında arkadaşlarına 2 gol pası verdi. 

İzet Hajrovic Galatasaray Forması Altında İlk Resmi Maçına Çıktı.
Galatasaray’ın devre arasında transfer ettiği İzet Hajrovic ilk resmi maçını Bursaspor karşısında oynadı. Maçın 57.dakikasında oyuna giren Hajrovic 16 kez topla buluştu 3 şut attı ve 1 kez kaleye buldu.  

Galatasaray Süper Lig’de Bu Sezon En Az Gol Yiyen Takım Oldu. 
Süper Lig’in 19.haftası geride kalırken Galatasaray kalesinde gördüğü 17 golle ligin en az gol yiyen takım oldu. Galatasaray son 2 haftada kalesinde gol görmedi. 

<< Önceki Haber Galatasaray - Bursaspor maçına dair her şey Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER