Galatasaray - Kopenhag maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki üçüncü maçında Danimarka'nın FC Kopenhag takımını ağırlayacak. Maç D Smart'ta...

Galatasaray - Kopenhag maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Türk Telekom Arena'daki mücadele 21:45'te başlayacak. İlk iki maçından 1 puan alan sarı-kırmızılı takım, bu kez 3 puana ulaşarak gruptan çıkma iddiasını sürdürdürmek istiyor.

DROGBA'NIN 84. MAÇI

Didier Drogba, çarşamba gecesi oynadığı takdirde 84. kez bir Şampiyonlar Ligi maçında forma giyecek. İlk kez 2003-04 sezonunda Marsilya forması ile Şampiyonlar Ligi tecrübesi yaşayan efsane futbolcu 83 maçta 41 gol attı. Galatasaray forması ile altı Şampiyonlar Ligi maçına çıkan Drogba'nın 2 golü bulunuyor.

EN BÜYÜK BAŞARILARI SON 16

Kopenhag, Avrupa Kupalarındaki en büyük başarısını 2010-11 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna kalarak yakaladı. Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turunda Bate'yi, play-off turunda ise Rosenborg'u eleyen Kopenhag, grubunda Rubin Kazan ve Panathinaikos'u geride bırakarak Barcelona'nın arkasından ikinci sırada yer aldı. Danimarka ekibi son 16 turunda ise 0-2 ve 0-0'lık skorlarla Chelsea'ye elendi.

MANCINI: "JUVENTUS MAÇI GRUBU ÇÖZER"

Kopenhag'ı ciddiye alacaklarını vurgulayan İtalyan teknik adam, "Nasıl oynayacağımızı sahada göreceğiz. Torino'da aldığımız 1 puanla grubu açık bir hale getirdik. Son hafta Juventus'la oynayacağımız maçta grubun düğümü çözülecektir. Kopenhag maçında hata yapmayacağımızı umuyorum. Kopenhag'ı küçümsememiz lazım. Bu maçı kazanıp ondan sonraki maçlara tek tek odaklanmamız gerekiyor." diye konuştu.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray
Drogba

Kopenhag
Wiland
Jacobsen
Bengtsson
Mellberg
Sigurdsson
Claudemir
Delaney
Gislason
Jörgensen
Braaten
Toutouh

STAT: Türk Telekom Arena
SAAT: 21:45
HAKEM: Aleksandar Stavrev
YAYIN: Smartspor
<< Önceki Haber Galatasaray - Kopenhag maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER