Galatasaray - Sivasspor maçı özeti!

Galatasaray, Sivasspor'u 2-1 mağlup etti. Galatasaray Sivasspor maçı özeti burada..

Galatasaray - Sivasspor maçı özeti!

Galatasaray, Süper Lig'in 12. hafta maçında Sivasspor'u TT Arena'da konuk etti. Kırmızı kartların havada uçuştuğu ve 3 penaltının kullanıldığı maçta rakibi Sivasspor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray, Fenerbahçe yenilgisinin yarasını sardı ve kazandığı 3 puanla zirve yolunda umutlarını korudu. Galatasaray bu sonuçla puanını 22'ye çıkarırken Sivasspor ise 22 puanda kaldı.


MAÇIN ÖZETİ:

13. dakikada Galatasaray öne geçti. Bu dakikada ev sahibi ekip Aydın Karabulut ile atağa çıkmak isterken topu kaptırdı. Sonrasında Selçuk İnan'ın ara pasına hareketlenen Burak Yılmaz, savunmanın arkasına sarktı. Golcü oyuncu, kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda topu kaleci Korcan'ın sağından ağlarla buluşturdu. 1-0.

19. dakikada sağ kanattan yapılan ortada cezaalanı içinde Ümit'in kafa vuruşu üstten auta çıktı.

31. dakikada konuk ekibin beraberlik golü geldi. Bu dakikada savunmanın arkasına atılan topa hareketlenen Burhan Eşer, sağ çaprazdan ortasını yaptı. Cezaalanı içinde topla buluşan Djebbour'un vuruşunda Eray'ın müdahalesine rağmen meşin yuvarlak filelere gitti: 1-1.

36. dakikada Galatasaray, tekrar öne geçti. Bu dakikada Selçuk İnan'ın sağdan cezaalanı içine yaptığı ortada Umut Bulut'un kafa vuruşu direkten geri döndü. Pozisyonun devamında bu defa Gökhan Zan kafayla tamamladı. Ancak meşin yuvarlak bu kez üst direkten oyun alanına geldi. Savunmanın uzaklaştırmak istediği topla buluşan Chedjou'nun sert şutu Cicinho'nun eline çarpınca maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Selçuk İnan, kaleci Korcan'ı mağlup etti: 2-1.

59. dakikada Galatasaray etkili geldi. Bu dakikada Melo'nun pasında sağ çaprazda topla buluşan Aydın Yılmaz'ın ortasında Burak Yılmaz'ın vuruşu yan direkten döndü.

63. dakikada sağ kanattan kullanılan köşe atışında ceza alanı içinde Burak Yılmaz'ın kafa vuruşu üst ağlarda kaldı.

89. dakikada Galatasaray penaltı atışından yararlanamadı. Bu dakikada Drogba, Costa'nın müdahalesi ile yerde kalınca maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Drogba, topu üstten auta göndererek takımını bir golden etti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. 

<< Önceki Haber Galatasaray - Sivasspor maçı özeti! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER