Galatasaray - Trabzonspor maçının sonucu! 3 Gol var

Galatasaray ile Trabzonspor, Süper Lig'in 16. hafta maçında karşılaştı. Maçın Sonucu: Galatasaray 2-1 Trabzonspor

Galatasaray - Trabzonspor maçının sonucu! 3 Gol var

 Süper Lig 2013-2014 sezonu 16. hafta karşılaşmasında, Türk Telekom Arena Stadı'nda, Galatasaray ve Trabzonspor karşı karşıya geldi. Galatasaray rakibini 2-1 mağlup ederek, lider Fenerbahçe'nin maçını kaybettiği haftada altın değerinde bir üç puan kazandı.




Galatasaray kalede Muslera, savunmada; Sabri, Semih Kaya, Gökhan Zan, Riera orta sahada; Selçuk, Yekta, Melo forvette ise Burak Yılmaz, Drogba, Sneijder 11'i ile sahaya çıktı.

Trabzonspor karşılaşmaya kalede Onur, defansta; Bosingwa, Bamba, Mustafa Yumu, Aykut Demir orta sahada; Colman, Aykut Akgün, Zokora forvette ise Yusuf, Henrique ve Olcan 11'i ile başladı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Galatasaray, 60. dakikada Burak Yılmaz'ın golüyle 1-0 öne geçti. Sneijder ceza sahası içinde altıpas önünde bekleyen Burak Yılmaz'a pasını verdi, Burak Yılmaz gelişine vurarak topu ağlara gönderdi.

-Trabzonspor, 66. dakikada Olcan'ın attığı golle durumu 1-1'e getirdi. Olcan sağ çaprazdan ceza sahası içine girdi, uzak köşeye sert vurdu, Sabri topu çevirmek istedi ama top ağlarla buluştu.

-Galatasaray, 68. dakikada Burak Yılmaz'ın attığı golle 2-1 öne geçti. Sabri sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Selçuk kafayla indirdi ve Burak Yılmaz gelişine vurarak topu ağlara gönderdi.

-Trabzonspor'da 75. dakikada Colman, rakibine yaptığı müdahele sonucunda direkt Kırmızı kart gördü.
<< Önceki Haber Galatasaray - Trabzonspor maçının sonucu! 3 Gol var Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER