Galatasaray Juventus'ta ne yapacak?

Galatasaray yeni teknik direktörü Mancini ile birlikte Devler Ligi'ne iyi başlamak istiyor.

Galatasaray Juventus'ta ne yapacak?

MUHTEMEL 11'LER

JUVENTUS

Buffon
Chiellini
Bonucci
Barzagli
Lichtsteiner
Asamoah
Marchisio
Vidal
Pogba
Vucinic

GALATASARAY


SAAT: 21.45
STAT: Juventus Arena
HAKEM: Viktor Kassai
YAYIN: Smartspor

İŞTE DEV MAÇ ÖNCESİ ÖNE ÇIKANLAR

Galatasaray İle Juventus Daha Önce 4 Kez Avrupa Kupalarında Karşılaşmıştı. 

Galatasaray ile Juventus takımları Avrupa kupalarında 4 kez karşılaştı. 1998-99 sezonunda Şampiyonlar Ligi gruplarında İtalya’da oynanan maç 2-2, İstanbul’da oynanan maç 1-1 berabere bitmişti. 2003-04 sezonunda yine Şampiyonlar Ligi gruplarında İtalya’da kazanan 2-1 skorla Juventus olurken Galatasaray Almanya’da oynanan mücadeleyi Hakan Şükür’ün golleriyle 2-0 kazanmıştı. Hasan Şaş oynanan 4 maçta da futbolcu olarak görev yaparken Ümit Davala ilk maçta 1 gol atmıştı.  Juventus, Avrupa kupalarında Galatasaray dışında bir kez de Fenerbahçe ile eşleşmişti. 1996-97 sezonunda yine Şampiyonlar Ligi gruplarında Fenerbahçe ile oynayan Juventus takımı İstanbul’da 1-0, sahasında 2-0 galip gelmişti.  

Galatasaray Avrupa Kupalarında İtalyan Takımları İle Deplasmanda Oynadığı Maçları Kazanamadı.

Galatasaray Avrupa kupalarında İtalyan takımları ile deplasmanda 10 maç yaptı. Galatasaray bu 10 maçı da kazanamadı. Deplasmanda oynadığı 4 maçı berabere bitiren Galatasaray 6 mücadelede ise sahadan yenik ayrıldı. Galatasaray en son yine Juventus ile 2003-04 sezonunda karşılaşmıştı. 

Juventus Bu Sezon Resmi Maç Kaybetmedi.

2013-14 sezonunda 8 resmi maça çıkan Juventus 6 galibiyet 2 beraberlik aldı ve mağlup olmadı. Serie A’da 16 puanla 3.sırada yer alan Juventus sezon başı oynanan İtalya Süper Kupası maçında Lazio’yu 4-0 yenmişti. Juventus Şampiyonlar Ligi grup ilk maçında da Kopenhag deplasmanında 1-1 berabere kalmıştı. 

Roberto Mancini 2010-11 Sezonunda M.City Takımında Görev Yaparken Avrupa Kupalarında Juventus Karşına Çıkmıştı. 

Galatasaray’ın yeni İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini 2010-11 sezonunda Avrupa kupalarında Juventus ile karşılaşmıştı. Manchester City takımının başında görev yapan Mancini UEFA Avrupa Ligi gruplarında Juventus ile oynadığı 2 maçı da 1-1 berabere bitirmişti. Mancini teknik direktörlük kariyeri boyunca Juventus ile oynadığı 17 resmi maçta 6 galibiyet 7 beraberlik 4 yenilgi almıştı. 

Juventus İlk Hafta Maçları Sonunda En Çok İsabetsiz Şut Çeken Takım Olmuştu.

Şampiyonlar Ligi ilk hafta maçları geride kalırken en çok isabetsiz şut çeken takım Juventus oldu. Kopenhag deplasmanında 1-1 berabere kalan Juventus 12 isabetsiz şut ile bu alanda ilk sırada yer aldı. Juventus 13 kez kaleyi bulan şut çekti ve toplamda 25 şut ile ilk haftanın en çok kaleyi deneyen takımı da oldu. Juventus ilk maçta kullandığı 16 korner ile bu alanda da ilk sırada yer almıştı. 

<< Önceki Haber Galatasaray Juventus'ta ne yapacak? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER