Galatasaray, Sinan Güler'i renklerine bağladı

Galatasaray Liv Hospital'ın anlaşmaya vardığı Sinan Güler için Liv Hospital Ulus'ta Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer'in de katıldığı bir imza töreni düzenlendi.

Galatasaray, Sinan Güler'i renklerine bağladı

Yeni sezon her kulvarda başarı hedefini ortaya koyan ve Sinan Güler transferini değerlendiren Özyer, "1983 doğumlu Sinan Güler İTÜ altyapısından yetişip Salt Lake Community ve Carroll'da eğitimine ve öğrenimine devam etmiş; sonra da Darüşşafaka, Beşiktaş ve Anadolu Efes formalarını giymiş bir oyuncumuz. 2009'dan bu yana Milli Takım forması giyiyor. Şampiyon olduğumuz sezonun ardından Euroleague'de mücadele edeceğiz. Önemli bir sezona değerli bir transfer ile başlıyoruz. Geçen sene ucu ucuna kaybettiğimiz Türkiye Kupası, bu sezon Cumhurbaşkanlığı Kupası, Beko Basketbol Ligi'nde üst üste ikinci kez şampiyonluk ve Euroleague'de ilk kez direkt olarak katıldığımız sezonda Galatasaray Liv Hospital'ın başarısı için mücadele edecek olan Sinan Güler'e hoş geldin diyorum. Yeni formasıyla yeni sezonda başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Sorular üzerine açıklamalar yapan Murat Özyer, transfer sürecine dair "Bildiğiniz gibi Ndong şampiyon olduktan sonra basketbol kariyerini bitirdiğini açıkladı. Dolayısıyla pivot arayışımız devam ediyor. Carlos Arroyo'nun karşılıklı opsiyon bulunan sözleşmesi var hem kulüp hem de oyuncu açısından. Önümüzdeki 10 gün içerisinde netleşir diye tahmin ediyorum. Buna göre hamlelerimiz olacak ama iskelet kadromuzu zaten Euroleague'de oynamayı hedefleyerek uzun süreli kontratlarla kurmuştuk geçen yaz. Bu sebeple şampiyon kadromuzun büyük bir kısmı bizimle beraber olmaya devam edecek." şeklinde konuştu. 

Yapılan imza töreni ve fotoğraf çekiminin ardından söz alan Sinan Güler ise "Galatasaray camiasına katıldığım için çok mutlu ve heyecanlıyım açıkçası. Özellikle geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonluk sonrasında yeni sezona dört kulvarda büyük hedeflerle giriyor olunması ve benim de bunun bir parçası olmam heyecan verici. Aynı zamanda Galatasaray Liseli olan rahmetli dedem belki de şu anı görüyor olsa gurur duyacağına eminim. Umuyorum ki bu formayı gururlu bir şekilde taşırım ve Galatasaray'ın başarılarına katkıda bulunabilirim" diyerek konuşmasına başladı.

İlk hedefinin kamp sürecinde hazır duruma gelip formanın hakkını vermek olduğunu ifade eden Güler "Beklentilerin arttığının farkındayım. İnanıyorum ki yeni sezon hazırlıkları Ağustos'ta başlayacak ve ben o dönemde milli takım kampında olabilirim ama o andan itibaren en iyi şekilde hazırlanıp yeni sezonda formanın hakkını verecek şekilde başlayabilmek ilk hedefim." dedi. 

CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray, Sinan Güler'i renklerine bağladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER