Galatasaray'da Bruma'dan çok önemli sözler

Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Bruma, sarı-kırmızılı takımı tercih etmesindeki en önemli nedenin Fatih Terim olduğunu söyledi.

Galatasaray'da Bruma'dan çok önemli sözler

Galatasaray'da gösterdiği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çeken Bruma, Vatan gazetesine açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ı tercih etmesinde Fatih Terim'in çok önemli bir faktör olduğunu belirten Bruma, ''Çok sayıda kulüp beni istedi ancak hem Avrupa'daki önemli takımlardan biri olması, hem de Fatih Terim Galatasaray'ı seçmemdeki nedenler oldu. Terim'in burada olması ve beni istemesi önemliydi. Onunla çalışmam benim için büyük bir olaydı. Ayrıldığına çok üzüldüm. Umarım ilerde bir gün kendisiyle yeniden çalışma fırsatım olur" dedi.
Terim'in yerine takımın başına geçen Roberto Mancini'nin de çok önemli bir isim olduğunu ifade eden Bruma, "Benim gelişimimde etkili olacağına inanıyorum'' ifadesini kullandı

"DROGBA'NIN TAKIMDA OLMASI EKSTRA MOTİVASYON"

Drogba ile oynayarak rüyalarından birini gerçekleştirdiğini vurgulayan 21 yaşındaki oyuncu, "Drogba ile aramızdaki ilişki çok iyi. Saha içinde ve dışında bana neler yapmam gerektiğini sürekli söylüyor. Drogba gibi bir yeteneğin, büyük bir ismin, idolün takımınızda olması diğer oyuncular için de ekstra bir motivasyon'' şeklinde konuştu.
 
"G.SARAY İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesi sonrası Portekiz A Milli Takımı'na seçildiğini belirten Bruma, "Mutlaka U21'de gösterdiğim performans da etkili olmuştur ama Galatasaray'la Şampiyonlar Ligi'nde oynadım ve a milli takıma çağırıldım" dedi.

Sarı-kırmızılı taraftarların iyi ve kötü günde takıma her zaman destek olduğunu belirten Portekizli oyuncu, Galatasaray ile kupalar kazanmak, şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkabilmek için elinden geleni yapacağını söyledi.

"HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM"

Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki şanslarını da değerlendiren genç yıldız, "Şampiyonlar Ligi''nde oynamak her futbolcu gibi benim de hayallerimden biriydi. Bunu da Juventus maçında forma giyerek gerçekleştirdim. Kaliteli bir ekibiz. Bunu sahada gösterip Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkmak istiyoruz'' dedi.
<< Önceki Haber Galatasaray'da Bruma'dan çok önemli sözler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER