Galatasaray'ın Real Madrid karşısındaki avantajı!

Türk futbolu ve Cimbom'un unutulmaz golcüsü, Galatasaray'ın Real Madrid karşısındaki avantajını açıkladı!

Galatasaray'ın Real Madrid karşısındaki avantajı!

AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında yarın kupanın favorilerinden biri olarak gösterilen Real Madrid ile deplasmanda yapacağı maçı yorumladı ve favori ile oynamanın büyük avantaj olduğunu söyledi.

Hakan Şükür, ''Real Madrid'in tüm otoriteler tarafından favori olması, Galatasaray için büyük bir avantajdır. Bu durum motivasyonu çok daha farklı bir şekle sokar. Yani kaybettiğiniz zaman bu kolay bir şey olur ama kazandığınız zaman olay olur'' dedi.

Galatasaray'ın üst düzey, hepsi mevkisinde iyi, çok önemli oyunculardan kurulu bir takım olduğunu vurgulayan Şükür, ''Fatih hoca onlara ne diyecek?'' sorusuna, ''(Çıkıp zevk alacaksınız, güzel bir stad, büyük bir takımın hocası...) Soyunma odası kelimeleri budur. Bunu diyecek'' yanıtını verdi.

Şükür, ''Skoru bilmem ama keyifli, güzel bir maç olacaktır. Galatasaray yenilebilir, doğal bir şeydir ve bu doğallık da motivasyondur'' şeklinde konuştu.

-Galatasaray'ın kalitesini gördüler-

Hakan Şükür, ''Kura çekildiği andan itibaren geçen süreçte Galatasaray'ın kalitesini gördüler. Belki çok farklı bakacakları bir takımken birden dikkate alınır bir takım haline geldi'' ifadelerini kullandı.

Şükür, Galatasaray'ın golcü futbolcusu Burak'ın, ''Turu geçersek şampiyon oluruz'' sözlerinin anımsatılması üzerine ise ''Başka ne söyleyebilir ki. Real Madrid bu turnuvanın favori takımı. Barcelona'ya karşı üstünlük de kurmuş bir takım. Otoritelerin bu şampiyonluktaki bir numaralı adayı. Siz bu takımı elediğiniz zaman, bunu düşünmemek olmaz. Böyle düşünür oyuncu. İyi de bir motivasyondur bu'' dedi.

AA
<< Önceki Haber Galatasaray'ın Real Madrid karşısındaki avantajı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER