Gaziantepspor - Trabzonspor maçının sonucu

Gaziantepspor ile Trabzonspor, Süper Lig'in 14. hafta maçında karşılaştı. Maçın skoru: Gaziantepspor 3-2 Trabzonspor

Gaziantepspor - Trabzonspor maçının sonucu

Süper Lig 2013 - 2014 Sezonu 14. hafta karşılaşmasında, Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda, Trabzonspor ve Gaziantepspor karşı karşıya geldi. Gaziantepspor, zorlu rakibini 3-2 yenerek, Sergen Yalçın ile birlikte çıkışını sürdürdü. Düşme potasının hemen üzerinde yer alan kırmızı siyahlılar böylece rahat bir nefes aldı.




Trabzonspor kalede Onur savunmada; Bosingwa, Mustafa Yumlu, Bamba, Kadir Keleş, orta sahada; Zokora, Colman, Abdülkadir forvette ise Olcan, Henrique, Maloudan 11'i ile karşılaşmaya başladı.

Gaziantepspor ise karşılaşmaya kalede Karcemarskas, savunmada; Kemal Tokak, Stankevicius, Binya, Şenol orta alanda; Bekir Ozan, Mustafa Durak, Medunjanin, Traore forvette ise Cenk Tosun ve Turgut Şahin 11'i ile başladı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Gaziantepspor Cenk Tosun'un attığı gol ile 1-0 öne geçti. Cenk Tosun ceza sahası içinde savunmadan seken topa çok sert vurdu ve top 90 diye tabir edilen köşe direğine çarparak ağlarla buluştu.

-Gaziantepspor 31. dakikada Cenk Tosun ile 2. golü buldu. Cenk Tosun sağ çaprazda topla buluştu, ceza sahası içine girdi, uzak köşeye sert vurdu ve top kaleci Onur'un bakışları arasında ağlarla buluştu.

-Trabzonspor 57. dakikada Malouda'nın penaltıdan kaydettiği golle farkı 1'e indirdi.

-Gaziantepspor 63. dakikada Traore'nin attığı golle 3-1 öne geçti. Medunjanin sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Traore ön direkte yükseldi kafayı vurdu ve top kaleci Onur'un müdahelesine rağmen ağlarla buluştu.

-Trabzonspor 66. dakikada Emre'nin golüyle farkı yeniden 1'e indirdi ve skoru 3-2 yaptı. Henrique ceza sahası içinde topu Emre Güral'a indirdi, Emre Güral bekletmeden kaleye vurdu ve topu ağlara gönderdi.
<< Önceki Haber Gaziantepspor - Trabzonspor maçının sonucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER