Gökhan Töre kendini aştı !

Gökhan Töre, yaşadığı büyük değişimle dikkat çekiyor.

Gökhan Töre kendini aştı !

Sezon başında, özel hayatında yaşadığı problemler sebebiyle hakkında, 'talibi yok' yorumları yapılan Gökhan Töre, yaşadığı büyük değişimle dikkat çekiyor. Beşiktaş formasını ilk kez geçen yıl kiralık olarak giyen ve sezon başında da Rubin Kazan’dan 4,5 milyon Euro’ya Beşiktaş’a kazandırılan Gökhan Töre, bu sezon yaptığı büyük patlamayla dikkat çekiyor. Sezon başında milli takım kampının ardından Hakan Çalhanoğlu’yla yaşadığı silahlı tartışma ve bir gece kulübünde çıkan kavgada yaralanmasıyla gündeme gelen genç futbolcu, artık attığı goller ve yaptığı asistlerle ön plana çıkıyor. Geçen sezonki takım arkadaşları Hugo Almeida ve Manuel Fernandes’le beraber gece kulüplerinin aranan ismi olan 23 yaşındaki futbolcu, gerek kulüp Başkanı Fikret Orman gerekse de hocası Slaven Bilic’in uyarılarının ardından bu defteri kapattı. Geçmişte yaşadığı olaylardan ders çıkarıp sadece futbola odaklanarak çıkışa geçen genç oyuncu, Beşiktaş’ın önceki gün oynadığı Bursaspor maçında yaptığı 1 gol ve 1 asistlik performansla formunun zirvesine çıktı.

Avrupa’nın devleri peşinde

Sezon başında, hakkında, ‘Beşiktaş’tan başka talibi yok’ yorumları yapılan Gökhan Töre, şimdiki form grafiğiyle Avrupa’nın dev ekiplerini peşine taktı. İspanya La Liga’nın son şampiyonu Atletico Madrid’in Arjantinli teknik adamı Diego Simeone tarafından kulübün scout ekibine önceki günkü Bursaspor mücadelesinde bizzat takip ettirilen başarılı orta alan, İngiliz ekibi Chelsea’nin de takibinde bulunuyor. Sezon başında 7 milyon Euro olarak hesaplanan piyasa değeri şimdi 10 milyon Euro’nun üzerine çıkan Gökhan için ara transfer döneminde Manchester United’ın da nabız yokladığı biliniyor.    

Fransız basınında 1 numara

Fransa’nın önde gelen spor gazetelerinden L’equipe, Beşiktaş’ın Süper Lig’deki Bursaspor zaferini, Gökhan Töre’nin fotoğrafıyla takipçilerine duyurdu. Başarılı futbolcunun mücadelenin 87’inci dakikada attığı golünün görüntüsünün de eklendiği haberde, Gökhan’dan övgüyle bahsedilirken Beşiktaş için de, ‘Türkiye Ligi’nin çılgın takımı’ benzetmesi yapıldı.

Demba Ba’nın etkisi büyük

Senegalli yıldız Demba Ba’nın takıma kazandırılmasının ardından golcü futbolcudan özel yaşamıyla ilgili olarak büyük destek gören Gökhan Töre, onun tavsiyelerini dikkatle dinliyor ve yerine getiriyor. Kayseri Erciyesspor mücadelesinde yardımcı hakeme, ‘F.ck off’ (S....r git) tepkisini göstermesinin ardından, Demba Ba’nın, ‘Gökhan artık küfür etmeyecek, bunun yerine Allah diyecek’ sözlerini de benimseyen genç oyuncu, özellikle son maçlarda rakipleri karşısında daha kontrollü olmasıyla dikkat çekiyor.

Profesyonel futbol hayatının ilk gollerini geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ta kaydeden Gökhan, 2013-14’ü 33 resmi maçta 4 gol ve 8 asistle tamamlamıştı. Gurbetçi oyuncu bu sezon ise ligde 18, Avrupa’da 8, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 3 mücadelede görev alırken 7 kez ağları bulup 10 golün de hazırlayıcısı olarak şimdiden kariyerinin en iyi performansına ulaştı 

(Fanatik)
<< Önceki Haber Gökhan Töre kendini aştı ! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER