Kartal: Emre izin verdiği için atmıştır

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Mersin İdmanyurdu maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Kartal: Emre izin verdiği için atmıştır

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Mersin İdmanyurdu karşısında oyuncularının saha içinde verilen görevi başından sonuna kadar yerine getirdiğini ve son zamanların en hırslı oyununu oynadıklarını söyledi.

Takımının Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, rakiplerini çok iyi analiz ettiklerini belirterek, "Geçen hafta Mersin İdmanyurdu'nun Galatasaray'a karşı nasıl oynadığını izledik ve hafta boyuncu nasıl oynamamız gerektiği yönünde çalışmalar yaptık. Bugün oyunun başından sonuna kadar oyuncularımız verilen taktiği görevsel anlamda fazlasıyla yerine getirdiler. Biz bu akşam çok iyi oynadığımız için rakip bize karşı üretken olamadı. Oyunun başından sonuna kadar oyuncularımız verdiğimiz görevleri yerine getirdiler. Son zamanların en hırslı ve inançlı futbolu oynadık." dedi.

KİMSE İLE YARIŞ HALİNDE DEĞİLİM

Öte yandan daha önce beraber çalıştığı Aykut Kocaman ve Ersun Yanal ile başarılar yakaladığını kaydeden Kartal, "Biz şu anda ortaya koyduğumuz performansla bütün rakiplerimizin önündeyiz. Daha önce çalışmış olduğumuz Aykut Kocaman ve Ersun Yanal ile de yarış içinde değilim. Fenerbahçe'ye başarılı olmak için çaba gösteriyorum. Bu sene takımı şampiyon yapabilmek için çok çalışıyoruz." diye konuştu.

Öte yandan Diego Ribas'ın performansı için ise İsmail Kartal, "Ribas kaliteli bir oyuncu. Bizim takımımızın önemli bir oyuncusu. Takıma katkı sağlamasını bekliyoruz. Sakatlığından dolayı şans bulamadı. Çok yakın zaman içinde katkı sağlayacaktır." ifadelerini kullandı.

EMRE PENALTIYA İZİN VERDİĞİ İÇİN RİBAS ATMIŞTIR

Fenerbahçe'nin kazanmış olduğu penaltı pozisyonu öncesinde yaşanan tartışma konusunda ise tecrübeli teknik adam, şunları dile getirdi: "Bu takımın penaltıcısı Emre'dir. İkinci penaltıcısı Kuyt'tır. O pozisyonda Emre izin verdiği için Ribas o penaltı kullanmıştır. Bu pozisyonu soyunma odasında konuşmadık." 

CİHAN

<< Önceki Haber Kartal: Emre izin verdiği için atmıştır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER