Kasımpaşa - Galatasaray maçı sonucu

Kasımpaşa ile Galatasaray, Süper Lig 2012-2013 sezonu 18. hafta açılış maçında karşılaştı. Maçın sonucu: Kasımpaşa 2-1 Galatasaray

Kasımpaşa - Galatasaray maçı sonucu

Süper Lig 2012-2013 sezonu 18. hafta açılış karşılaşmasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Galatasaray ve Kasımpaşa karşı karşıya geldi.

Galatasaray kalede Muslera, savunmada; Sabri, Dany, Semih, Riera, orta sahada; Hamit, Melo, Selçuk, Emre Çolak forvette ise Burak Yılmaz ve Elmander 11'i ile sahaya çıktı.

Kasımpaşa ise karşılaşmaya kalede Isaksson, savunmada; Abdurrahman, Yalçın, Elyasa, Barış orta alanda; Viudez, Ernst, Ibricic, Sarmov, Özer forvette ise Uche 11'i ile başladı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Galatasaray 17. dakikada Elmander'in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Hamit ceza sahası dışından kaleye vurdu ve altıpas içinde Elmander topa dokunarak ağlarla buluşturdu.

-Kasımpaşa 28. dakikada Ibricic'in attığı golle 1-1'lik eşitliği sağladı. Ibricic sol kanattan topla ceza sahası önüne geldi yerden köşeye sert vurdu ve top kaleci Muslera'nın uzanmasına rağmen ağlarla buluştu.

-Kasımpaşa 49. dakikada Tabare'nin attığı gol ile 2-1 öne geçti. Tabare sağ kanattan topla ceza sahası içine girdi, uzak köşeye sert vurdu ve top ağlarla buluştu.

Maçın skoru: Kasımpaşa 2-1 Galatasaray...



<< Önceki Haber Kasımpaşa - Galatasaray maçı sonucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER