Kasımpaşa - Trabzonspor maçında beş gol var! Maçın Sonucu

Kasımpaşa ile Trabzonspor, Süper Lig'in 9. hafta kapanış maçında karşılaştı. Maçın sonucu: Kasımpaşa 3-2 Trabzonspor.

Kasımpaşa - Trabzonspor maçında beş gol var! Maçın Sonucu

Süper Lig 2013 - 2014 Sezonu 9. hafta kapanış maçında, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda, Trabzonspor ve Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Gülen taraf 3-2'lik skorla ev sahibi Kasımpaşa oldu. Trabzonspor ise zorlu deplasmandan eli boş döndü.
Trabzonspor kalede Onur savunmada; Bosingwa, Giray, Bamba, Aykut Demir, orta sahada; Malouda, Zokora, Soner Aydoğdu forvette ise Olcan, Henrique, Yusuf Erdoğan 11'i ile sahaya çıktı..

Kasımpaşa ise karşılaşmaya kalede Isaksson, savunmada; Sancak,Donk, Yalçın, El Yasa orta alanda; Kerem, Castro, Scarione forvette ise Adem, Malki ve Babel 11'i ile başladı.



MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Kasımpaşa, Trabzonspor karşısında Kerem'in 18. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Kerem Şeras sol çaprazda kaleye yaklaşık 30 metre mesafeden kaleye sert vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Trabzonspor, Henrique'nin 24. dakikada kaydettiği golle maçta 1-1'lik eşitlik sağladı. Malouda sol çaprazdan kaleye sert vurdu kaleci Isaksson topu çeldi, dönen topa Henrique vurdu ve top direkten döndü, sonrasında Henrique ikinci kez vurarak topu ağlarla buluşturdu.

-Kasımpaşa 40. dakikada Adem'in golüyle 2-1 öne geçti. Scarione sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, altıpas içinde yaşanan karambolde Adem dar açıdan kaleye vurdu ve topu ağlarla buluşturdu.

-Kasımpaşa 61. dakikada Scarione'in golüyle durumu 3-1 yapıp farkı 2'ye çıkardı. Scarione ceza sahası önünde Malki'yle duvar pası yaparak ceza alanına girdi ve vuruşunu yaparak topu ağlara gönderdi.

-Trabzonspor, Olcan Adın'ın 68. dakikada serbest vuruştan bulduğu golle farkı 1'e indirdi.. Olcan kaleye yaklaşık 25 metre mesafeden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

Maçın sonucu: Kasımpaşa 3-2 Trabzonspor...
<< Önceki Haber Kasımpaşa - Trabzonspor maçında beş gol var! Maçın Sonucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER