Meireles için müthiş iddia

Meireles'in Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini iddia eden İtalyan medyası, menajer Jorge Mendes'in oyuncusunu İnter ve Napoli'ye kiralık olarak teklif ettiğini yazdı

Meireles için müthiş iddia

İtalyan basını müthiş bir takas iddiası ortaya attı. Fenerbahçeli Raul Meireles'in, 4 maça indirilmesine rağmen hâlâ aldığı 12 maçlık cezanın etkisinde olduğu, yaşanan olayların ardından Fenerbahçe'den ayrılmak istediği öne sürüldü. Sky Italia'da yer alan habere göre; ağır ithamlara maruz kalan ve bu yüzden morali bozulan Meireles, Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini menajeri Jorge Mendes'e ve Fenerbahçeli yöneticilere bildirdi. Yaşanan gelişmeler üzerine Meireles'in Mendes tarafından Serie A'nın dev ekiplerinden İnter'e ve Napoli'ye kiralık olarak önerildiği ifade edildi.

SNEİJDER: GİTME ZAMANI YAKLAŞTI

Haberde, ara transfer döneminde Wesley Sneijder'i elden çıkartmak isteyen İnter'in, bu bölgeyi Meireles'le doldurabileceğine dikkat çekildi. Teklife henüz yanıt vermediği vurgulanan Çizme ekibinin, Meireles'e karşılık Sneijder'i sarı-lacivertlilere teklif etmeye hazırlandığı belirtildi. İnter'in, Sneijder'i çok istediği sır olmayan Fenerbahçe'den bir miktar da para isteyeceği iddia edildi. Hollanda medyasına konuşan Sneijder, maaşında indirim talep eden İnter'den ayrılmanın zamanının artık geldiğini bildirdi. Başarılı 10 numara, "Ocak ayında ayrılmam kulübüm için de benim için de şu an en iyi seçenek" dedi.








<< Önceki Haber Meireles için müthiş iddia Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER