Olcan Adın transferinde sona doğru!

Trabzonspor'dan satış onayı çıkınca, Galatasaray Yönetimi Olcan Adın'a haber gönderdi..

Olcan Adın transferinde sona doğru!

Sarı-Kırmızılılar, Olcan Adın transferinde sonunda en somut adımı attı. Trabzonspor’la kurulan dostane ilişkilere zarar vermemek adına görüşmelere temkinli yaklaşan ve Bordo-Mavili yönetimin haberi olmadan adım atmayan Galatasaraylı idareciler, Karadeniz kulübünün oyuncuyu elden çıkarmaya karar vermesinin ardından harekete geçti. Henüz teknik direktör arayışlarına nokta koymadığı için transferde dikkatli davranan Galatasaray, milli futbolcuya haber gönderdi. Hoca konusu netleşmediğinden dolayı somut adımlar atamadıklarını belirten Sarı-Kırmızılılar, “Biz seni yeni sezonda takımımızda görmek istiyoruz. Kulübün Trabzonspor’la da çok iyi ilişkilerimiz var. Onlarla görüşmelerimiz sürüyor ve yeni hocanın da seni isteyeceğinden şüphemiz yok. Ancak sana gelen diğer teklifleri de biliyoruz. 1 hafta beklersen kulübünle de anlaşıp seni transfer etmek istiyoruz” mesajını Olcan’a iletti.

OLCAN YEŞİL IŞIK YAKTI

Olcan Adın’ın bu gelişme karşısında son derece mutlu olduğu ve gönül rahatlığı içerisinde tatile çıktığı belirtildi. 1 hafta boyunca Galatasaray’dan gelecek resmi teklifi bekleyecek olan 28 yaşındaki futbolcu, bu süre içerisinde kendisiyle görüşmek isteyen kulüpler olursa, onları ikinci plana atacak.

TURGUT’TAN VAZGEÇTİLER

Trabzonspor devreye girdiği için hem Gomis hem de Turgut Doğan Şahin transferlerinden vazgeçen Galatasaray Yönetimi, Olcan Adın’ın bonservisi konusunda da anlayış bekliyor. Bordo-Mavili kulübün patronu İbrahim Hacıosmanoğlu, “5 milyon Euro’yu veren Olcan’ı alır” mesajı göndermişti. Ancak Sarı-Kırmızılılar bu işi maksimum 3.5 milyon Euro gibi bir bedelle bitirmek istiyor. Hatırlanacağı üzere son olarak Salih Dursun ismi bonservis ücreti artı takas formülünde gündeme gelmişti.

DHA
<< Önceki Haber Olcan Adın transferinde sona doğru! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER