Oliveira F.Bahçe'ye geliyor mu?

Brezilyalı futbolcunun bonservisini elinde tutan İspanyol Real Betis Kulübü, yaptığı toplantıdan sonra Oliveira'yı Fenerbahçe'ye kiralayacağını açıkladı.

Oliveira F.Bahçe'ye geliyor mu?

Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu Sao Paulo takımında kiralık olarak oynayan Ricardo Oliveira'nın transferinde sürpriz bir gelisme yaşandı. İspanya'nın Real Betis Kulübü yönetim kurulu, dün gece gerçeklestirdiği olağanüstü toplantıda Brezilyalı forvet oyuncusu Oliveira'nın Fenerbahçe'ye kiralanmasına karar verdi. Bu kararın Oliveira'nin Betis'te futbol oynamak istememesi üzerine alındığı belirtiliyor. Toplantı sonrası bir açıklama yapan Betis Kulübü'nün Sportif Direktörü Manuel Ortega Momparlet, Fenerbahçe'nin Oliveira'yı renklerine bağlamak üzere kendilerine teklif getirdiğini doğrulayarak, her iki kulüp arasında anlaşma sağlandığını duyurdu. Momparlet, yönetim kurulu kararının Oliveira'ya iletilecegini de belirterek, bu futbolcunun önümüzdeki haftadan itibaren Fenerbahçe kulübüne 1 yıllığına kiralık verileceğini söyledi. MOMPARLETA: "OLİVEİRA BİZDE OYNAMAK İSTEMİYOR" Sportif Direktör Manuel Ortega Momparleta, gazetecilerin, Betis'in acil olarak bu oyuncuya ihtiyaç duyduğu bir dönemde bu futbolcuyu neden Fenerbahçe'ye verdiği yönündeki bir soruya ise, "Oliveira bizde oynamak istemiyor. Bizde kalmak istemeyen bir oyuncuyu ise zorla tutmayız. Bu yüzden bize en iyi teklifi Fenerbahçe verdi ve onlara kiralayacağız. Bir yılın sonunda taraflar anlaşırlarsa tekrar masaya oturur, Oliveira'nin bonservisini onlara veririz" dedi. Fenerbahçe'ye taransfer olacağı yönünde daha önce çıkan haberleri yalanlayan Oliveira'nın, Betis'in bu kararına nasıl tepki göstereceği ise merak ediliyor. Betis'in daha önceki antrenorü Serra Ferrer ile anlaşamayarak uzun süre kadro dışı bırakılan ve sonunda da Brezilya'nın Sao Paulo takımına kiralık verilen Oliveira'nın, öncelikle yeniden Sao Paulo'ya dönmek isteyeceği, bunun gerçekleşmemesi halinde ise Fenerbahçe'ye gideceğine kesin gözüyle bakılıyor. LUGANO YARIN İSTANBUL'A GELİYOR Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego Lugano yarın İstanbul'a geliyor. Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Uruguaylı savunma oyuncusunun yarın saat: 13:30'da Atatürk Havalimanı'nda olacağı belirtildi. Açıklamada, Lugano'nun yoğun bir taraftar topluluğu tarafından da karşılanacağı bildirildi. Öte yandan Lugano'nun 35 numaralı forması ile yarın akşam Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak olan Çaykur Rizespor karşılaşmasında oynayabileceği belirtildi.
LUGANO FORMALARINA BÜYÜK İLGİ Fenerbahçe'de, yarın İstanbul'a geleceği açıklanan yeni transfer Lugano'nun giyeceği 35 numaralı formalar, taraftarlar için satışa çıkartıldı. Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, hazırlıklarını tamamlayan Fenerium mağazalarının 35 numaralı Diego Lugano formalarını satışa sunduğu kaydedildi. Açıklamada ayrıca, taraftarların satışa çıkarılır çıkarılmaz Lugano'nun formasına büyük ilgi gösterdiği belirtildi.


<< Önceki Haber Oliveira F.Bahçe'ye geliyor mu? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER