Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a çok önemli uyarı

Rıdvan Dimen, Galatasaray'ın İstanbul B.B galibiyetini ve Şampiyonlar Ligin'de Real Madrid maçını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a çok önemli uyarı

Ntvspor'da yorumculuk yapan eski futbolcu Rıdvan Dimen, Galatasaray'ın İstanbul B.B galibiyetini ve Şampiyonlar Ligin'de Real Madrid maçını değerlendirdi. 

İŞTE RIDVAN DİLMEN'İN AÇIKLAMALARI

Galatasaray’ın bu performansına Türkiye’de hiçbir takım dayanamaz. Sneijder’in sezon başına ihtiyacı var. Ben Fatih Terim’in Sneijder’i çok doğru kullandığını düşünüyorum. Çok nadir 90 dakika oynuyor. Yeni sezon ile iyi bir kamp dönemi geçirerek daha iyi bir yıl geçirecektir. 

G.Saray’ın kaybettiği maçlara baktığımız zaman rakipleri Galatasaray’dan güçlü olmadığı halde sarı kırmızılı takım rakibi kadar çok koşmadığı için istediği sonuçları almadı. 

Selçuk’a adam adama markaj verilmiş. Galatasaray’a karşı direk 10 kişi kalıyorsun. Rakibinizle denk bir takımsınız bir oyuncuyu feda edebilirsiniz. Bugün bakıyorsunuz Ronaldo gol atıyor mu, atıyor. Messi, o da atıyor. Burak da atıyor. Burak Yılmaz gol istatistiği olarak Zlatan İbrahimoviç’i geçti. 

Galatasaraylı oyuncular Ronaldo’dan daha çok Xabi Alonso’ya dikkat etmeli. Öyle yerlere öyle uzun mesafelere isabetli pas atıyor ki birden bire pozisyon doğuyor. Ve takımın etkili ayakları bu pozisyonları harcamıyor. Di Maria olmasa Özil sola geçiyor içeri ve dışarı doğru çalım atarak tehlike oluşturuyor. 

Galatasaray, Real Madrid’i elerse çok büyük bir başarı elde eder. G.Saray bundan önce Real Madrid’i yine yendi ama bu Real o Real değil.
<< Önceki Haber Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a çok önemli uyarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER