Şampiyonadan renkli görüntüler

Türkiye Off Shore Şampiyonası'nın 2. Etabı sona erdi.

Şampiyonadan renkli görüntüler

İstanbul Off shore Kulübü tarafından organize edilen ve Adana Seyhan Baraj Gölü'nde gerçekleştirilen "Uluslararası Türkiye Offshore Şampiyonası" Adana ayağı sona erdi.
Cumartesi günü yapılan sıralama turlarından sonra bugünkü resmi yarışmalara Adanalılar yoğun ilgi gösterdi. 10 teknenin katıldığı ve 3.5 km'lik parkurda 30 turun atıldığı Adana Seyhan Gölü'ndeki 2. etap yarışlarında birinciliği Stihl adlı tekneyle; pilotları Alpay Akdilek, Kerem Tuncer, 54. 37'lik dereceyle elde etti.
İkinciliği Alemdar Performance teknesiyle, Murat Alemdar, Bidal İtkin 55. 25 ile, üçüncülüğü de Sıf JCB teknesiyle Burak Öztoygar, Turgut Kaynak 56.05'lik dereceleriyle kazandı.
Müsabaka sonunda birinci olan Stihl'in pilotlarına kupalarını Vali Mustafa Cahit Kıraç, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Temsa Genel Müdürü Mehmet Buldurgan birlikte verdiler.
Vali Kıraç, Adana'nın tanıtımına büyük katkı sağlayan organizasyona çok iyi bir ev sahipliği yaptıklarını belirtirken, bu yarışmaların yenilenmesini istedi. Yarışmacılar, 17-18 Haziran tarihlerinde 3. etabın yapılacağı Antalya Kemer'de olacak.
FOTOĞRAFLAR:CİHAN
<< Önceki Haber Şampiyonadan renkli görüntüler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER