Sneijder şaşırma sabrımızı taşırma...

Sneijder neden hala karar veremiyor? Mehmet Şentürk yazdı...

Sneijder şaşırma sabrımızı taşırma...

Sneijder'in adı Galatasaray'la birlikte anıldığından bu yana haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Spor basınının sayfaları Hollandalı futbolcu ile ilgili haberlerle dolu.

İlginç ama herkes konuşuyor, bir tek konuşmayan Sneijder'in kendisi. İnter Kulübü bile bu transfere onay verirken futbolcunun bu kadar zorlu çıkması Galatasaraylıları da bıktırmak üzere.

Futbolcunun hanımı ikna olmuyor deniyor ancak buna inanmak gerçekten çok zor. Hanımı ile görüşmesi ve onu ikna etmesi arada başka engeller yoksa bu kadar uzun sürmez. 

Aldığımız duyumlara göre Sneijder, Galatasaray'a evet demiş ancak kafası bu konuda tam net değil. Olur da İngiltere ve İspanya gibi ülkelerden transfer teklifi alırım diye kalan süreyi sonuna kadar değerlendirmek istiyor. Anlayacağınız Sneijder Türkiye ve Galatasaray'a gelmek için çok da can atmıyor.

Daha önceki yazımızda da demiştik, Sneijder gibi maliyeti çok yüksek bir oyuncunun maç eksiği de varsa transfer edilmesi gerçekten büyük bir risk. Bu transferinin artılarının da olduğunu kabul ediyorum ancak son üç ayda maça çıkmamış bir oyuncunun bu kadar nazlanmasını anlayamıyorum.

Aslını söylemek gerekirse Galatasaraylı yöneticiler de üzerlerine çok büyük bir yük almış durumda. Başkan ve diğerlerinin yaptıkları erken açıklamalar taraftarı beklentiye soktu. Bir televizyon programında dile getirilen asparagas bir söylem sonucu hava alanına koşan sarı kırmızılı taraftarın tahammülünün de azaldığını söylemek zor olmasa gerek. Sneijder olur da teklifi geri çevirirse yönetim ağrısız başını derde sokmuş olacak. 

Ne diyelim. Haydi Sneijder kararını ver de ne sen üzül ne de Galatasaraylılar üzülsün. Unutma sana o kadar parayı başkası zor verir!

Mehmet Şentürk
Samanyoluhaber.com
<< Önceki Haber Sneijder şaşırma sabrımızı taşırma... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER