Sow Fenerbahçe'den ayrılmak istemiyor

Kariyerini daha uzun yıllar sarı-lacivertli forma altında sürdürmek istediğini bildiren Moussa Sow sözleşmesinin devam eden şartlarda uzatılmasını talep etti

Sow Fenerbahçe'den ayrılmak istemiyor

Son dönemde gösterdiği performansla Avrupa’nın dev takımlarının transfer listelerine giren Moussa Sow’dan, F.Bahçe yönetimine sürpriz bir teklif geldi. Senegalli oyuncunun 2016'da bitecek sözleşmesini uzatmak için yönetimle temas kurduğu öğrenildi.

2018'e kadar imza

Sarı-lacivertli yönetim bu teklifi kabul ederse Sow, sözleşmesini devam eden şartlarla 2018'e taşıyacak. Fransa’nın Lille takımından transfer edilen Sow’a daha önce yapılan anlaşma gereği 2012-13 sezonu için 3 milyon 400 bin euro, 2013-14 sezonu için 2 milyon 600 bin euro, 2014-15 ve 2015-16 sezonlarının her biri için ise 1 milyon 400 bin euro garanti ücret ödeniyordu. Senegalli senelik 2.7 milyon euro kazanıyordu. Bu anlaşmanın sürmesini isteyen Sow, “Burada çok mutluyum. Kariyerimi Fenerbahçe’de bitirebilirim” diye konuştu.

‘Şampiyonluk önemli’

Moussa Sow, Fenerbahçe olarak mükemmel bir ilk yarı yaşadıklarını söyledi. Senegalli oyuncu, gol krallığı yarışıyla ilgili olarak ise, “Sezon sonunda gol kralı olmak çok güzel olur. Fakat benim asıl hedefim şampiyon olmak. Krallığı değil, şampiyonluğu isterim” dedi.

Puan farkı açılacak

Moussa Sow, şampiyonluk yarışıyla ilgili temkinli konuştu. Senegalli yıldız, “8 puan önemli bir avantaj ama daha oynamamız gereken 17 maç var. Puan farkını korumaya değil, açmaya çalışacağız. Ciddiyeti bir an olsun elden bırakmayacağız. Bunu da başaracağız” dedi.

<< Önceki Haber Sow Fenerbahçe'den ayrılmak istemiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER