Sow'dan Filistin mesajı

Fenerbahçe'nin Senegalli futbolcu Moussa Sow, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sow'dan Filistin mesajı

Düzce'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de golcü futbolcu Moussa Sow, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"FİLİŞTİN İÇİN DUA EDELİM"

İsrail'in Filistin'e gerçekleştirdiği saldırıyla ilgili de konuşan Sow, "Söylemek istediğim bir şeyler var. Tabii ki orada olanları görmek gerçekten çok üzücü. İşin siyasi boyutunu çok büyük detayı ile bilmiyorum. Televizyonu açtığınızda o insanların yaşadıklarını izlemek beni kalpten yaralıyor. Kendi başımıza gelmesini hiçbir zaman istemeyeceğimiz olayları izliyoruz şu anda. İnşallah en kısa zamanda bu olaylar sona erer. Onlara dualarımıız eksik etmeyelim ben de o insanlar için dua ediyorum. En kısa zamanda bunun sona ermesini diliyorum." ifadelerini kullandı.

SOW'DAN DİEGO'YA ÖVGÜ

Senegalli futbolcu, yeni transfer Diego Ribas'ın teknik kapasitesiyle takıma büyük katkı sağlayacağını kaydetti. Diego'nun zeki ve teknik kapasitesi yüksek bir oyucnu olduğunu belirten yıldız oyuncu, Diego hakkında şöyle konuştu:

 "Fenerbahçe'ye çok şeyler katacığını düşünüyorum. Bizi besleyebilecek bize atacağı paslarıyla çok büyük yardımları olabileceğini düşünüyorum. Onun tekniğinden çok faydalanacağımızı düşünüyorum. Takımı oynatabilecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum." 

CİHAN
<< Önceki Haber Sow'dan Filistin mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER