Stoch'un ödülüne en çok o üzüldü!

Stoch'tan "Yılın Golü"nü yiyen G.Birliği'nin kalecisi Ramazan Köse, hem üzüldüğünü hem de sevindiğini söyledi.

Stoch'un ödülüne en çok o üzüldü!

Miroslav Stoch’a FIFA Puskas Ödülü’nü kazandıran golde kalede olan Gençlerbirliği’nden Ramazan Köse, Habertürk gazetesine konuştu. Ramazan Köse “O maçı dün gibi hatırlıyorum. Olağanüstü bir goldü. Topu ağlarda görmek beni üzse de Stoch’un ödülü almasına sevindim” dedi.

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Miroslav Stoch, 3 Mart 2012 tarihinde, 6-1 kazandıkları maçta attığı harika golle FIFA Puskas Ödülü’nü kazanmayı başardı. Aletico Madrid’den Falcao ve Santos’tan Neymar’ı geride bırakan Slovak yıldız, 2012 yılında dünyanın en güzel golünü atan isim olarak adını altın harflerle yazdırdı. Bir anda dünya basınının ilgi odağı olan Stoch ödülü aldığı günden bu yana belki de onlarca röportaj verdi, düşüncelerini ve duygularını paylaştı. Ancak bir de olayın diğer boyutu var.

İşte Ramazan Köse’nin açıklamaları:

‘HEM SEVİNDİM HEM ÜZÜLDÜM’

“Futbolun içinde bunlar var. O maçı dün gibi hatırlıyorum. Daha ikinci dakikada Alex mükemmel ortaladı, Stoch da harika bir vuruş yaptı. Top da benim bakışlarım arasında ağlarla buluştu. Olağanüstü bir goldü. Aslında zor bir durumdayım. ‘Bu gole sevindim’ desem camia farklı düşünebilir ama ‘sevinmedim’ diyerek de yalan söyleyecek halim yok. Stoch’a bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Umarım böyle goller atmaya devam eder. Bu ödülü başka liglerde oynayan futbolcuları almasındansa bizim ligimizde oynayan bir futbolcunun kazanması beni mutlu etti.”
<< Önceki Haber Stoch'un ödülüne en çok o üzüldü! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER