Süper Lig'in 10.haftasında dikkat çeken istatistikler

Bu sezon Süleyman Seba sezonu olarak adlandırılan Süper Lig'in 10.haftası geride kaldı.

Süper Lig'in 10.haftasında dikkat çeken istatistikler

Süper Lig'in bu hafta oynanana karşılaşmalarıyla birlikte 10.haftası geride kaldı. Fenerbahçe ve Beşiktaş 10.hafta sonunda zirveyi paylaşırken Balıkesirspor ligin dibine demir attı. İşte 10. haftanın dikkat çeken istatistikleri.

Ç.Rizespor Bu Sezon Sahasında Maç Kazanamayan Tek Takım

Ç.Rizespor bu sezon Süper Lig’de sahasında oynadığı 5 maçı da kazanamadı. Evinde oynadığı 5 maçta 3 beraberlik 2 yenilgi alan ve 3 puan toplayan Ç.Rizespor deplasmanda oynadığı 5 maçta ise 7 puan topladı. 

Karabükspor Bu Sezon Deplasmanda Oynadığı 5 Maçı da Kazanamadı

Karabükspor bu sezon Süper Lig’de deplasmanda oynadığı 5 maçta da galibiyet alamadı. Deplasmanda oynadığı Fenerbahçe maçını 3-2, Kasımpaşa maçını 2-1, Gaziantepspor ve Torku Konyaspor maçını 1-0 kaybeden Tolunay Kafkas’ın takımı bu hafta Ankara’da Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldı.

Torku Konyaspor 10.Haftanın En Çok İsabetli Pas Yapan Takımı Oldu

Torku Konyaspor Süper Lig’in 10.haftasında en çok isabetli pas yapan takım oldu. Aykut Kocaman yönetimindeki Torku Konyaspor sahasında 2-0 kazandığı Gaziantepspor maçında 397isabetli pas yapmayı başardı. 

Balıkesirspor Ligin En Çok Gol Yiyen Takımı

Süper Lig’in ilk 10 haftası sonunda en çok gol yiyen takım 22 golle Balıkesirspor oldu. Balıkesirspor bu sezon Süper Lig’de oynadığı 10 maçın 9 tanesinde kalesinde gol görürken sadece Galatasaray maçını gol yemeden bitirdi.

<< Önceki Haber Süper Lig'in 10.haftasında dikkat çeken istatistikler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER