Süper Lig'in ünlü teknik direktörü istifa etti

Yılmaz Vural, Sivasspor maçı sonrasında istifa ettiğini açıkladı.

Süper Lig'in ünlü teknik direktörü istifa etti

  • Vural: 7 aylık sürede kimseyle insani bir  problem yaşamadım
  • Vural, yönetimden daha fazla yetki alamadığını söyledi
  • 'Elazığspor defteri benim için şeref ve onurla kapanmıştır'

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, golsüz berabere kaldıkları Sivasspor maçı sonrasında istifa ettiğini açıkladı.   

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz  Vural, "Elazığspor defteri benim için şeref ve onurla kapanmıştır" dedi.
         
Vural, Sivasspor ile 0-0 tamamladıkları maçın ardından düzenlenen basın  toplantısında, takımın ligde kalmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
         
Kendisine "Hocam kalacak mısınız? Gidecek misiniz?" şeklinde sorunun  geleceğini bildiğini ifade eden Vural, bu konuyla ilgili konuşmak istediğini  söyledi.
         
Vural, takımda görev yaptığı yaklaşık 7 aylık sürede kimseyle insani bir  problem yaşamadığını, kulüp başkanı Selçuk Öztürk, yönetim kurulu üyelerini ve  tüm personeli sevdiğini, herkesle ömür boyu dost kalacaklarını belirtti.
         
Yönetimden daha fazla yetki istediğini aktaran Vural, şöyle devam etti:
        
"Meslek anlayışım ve antrenörlük bakışıma göre, bu mantıkla burada devam  etmem mümkün değil. Bulunduğum yerde etkili olmak isterim, bypass olmak istemem.  Kendi becerilerimi ortaya çıkaracak ortam isterim. Kelimelerimi çok dikkatli  seçmek istiyorum çünkü buradan birilerine sıkıntı verip gitmek istemem. Herkese  saygım, sevgim sonsuz ve her zaman da öyle olacak. Her zaman benden yardım  isterlerse Elazığspor için yapmayacağım bir şey yok. Ancak kendi kariyerim ve  geleceğimi de düşünmek zorundayım. Yönetim kurulumuz benden toplantı yapmamı  istemişti. O toplantıya da gitmeyeceğim, özetle hepiniz hakkınızı helal edin.  Elazığspor defteri benim için şeref ve onurla kapanmıştır."
         
Sivasspor cephesi
         
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da "Kazanmak için oynayan iki  takım da bu sıcağa rağmen mükemmel mücadele etti" ifadesini kullandı.

Tribünlerde ve sahada güzel görüntülerin oluştuğunu dile getiren  Çalımbay, iki takımın da sonuca üzülmediğini söyledi.

Uzun süre düşme hattının üzerine çıkamayan, Yılmaz Vural ile birlikte toparlanan SB Elazığspor, hızlı üst sıralara tırmandı. Elazığspor, ligi 13. sırada bitirdi. 
         
<< Önceki Haber Süper Lig'in ünlü teknik direktörü istifa etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER