Toroğlu'ndan Fenerbahçe için müthiş iddia

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe'nin Alper Potuk transferi ve Ersun Yanal görüşmeleriyle ilgili iddialı açıklamalar yaptı.

Toroğlu'ndan Fenerbahçe için müthiş iddia

Yaptığı yorumlarla dikkat çeken futbol yorumcusu Erman Toroğlu geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe'nin sürpriz bir şekilde kadrosuna kattığı Alper Potuk ile ilgili olarak ilginç bir iddia ortaya attı. 
 
Galatasaray'ın Eskişehirspor ve Alper Potuk ile her konuda anlaşması ve imza aşamasına gelmesinden sonra Fenerbahçe devreye girerek bu transferi bitirmişti.  
 
Sarı-Lacivertli kulübün gerçekleştirdiği bu sürpriz transfer hakkında yorumlarda bulunan Erman Toroğlu Fenerbahçe 'nin önce Alper Potuk ile anlaşması sonra da Ersun Yanal'la görüşmesinin manidar olduğunu vurguladı.

"SEN ALPER'İN KAFASINI ÇEL, BİZE GEL"

Daha öne Galatasaray Alper Potuk transferi konuşulurken Fenerbahçe 'nin Alper Potuk için devereye girip fiyat artıracağını söylediğini belirten Toroğlu Alper'in Sarı-Lacivertli kulübe gitmesinde Ersun Yanal'ın etkisinin olduğunu söyledi. 
 
Erman Toroğlu açıklamada "Şimdi şu gözüküyor. Ersun Yanal, Fenerbahçe'yle konuşunca o zaman şu geliyor. 'Biz Ersun Yanal'ı da alacağız. Sen de Alper'in kafasını da çel, bize geleceksin. Alper de Galatasaray'a gitmesin.' İlk hamlede başarılıysa, Ersun'u getirip konuşuyorsun. Sonra Denizli'yi çağırıyorsun. Acaba Capello'yla da konuşmaya gittin mi? Çünkü Aziz Yıldırım, yöneticiler kanalıyla Daum'la konuşurken, Trapattoni'yle konuşuyordu. Fenerbahçe'yi bilen arkadaşlarımız var. Böyle bir sistemde Aziz Yıldırım herşeyi yapabilir. O onun kendi sorunu. 'Galatasaray bu şartlardaysa ben de bu dengeyi değiştirmem lazım' diyor. Fenerbahçe'nin parası yok. Gitmeye zorlanıyor oyuncular. Alper'i aldılar, demek ki Alper'in alınmasında Ersun'un alınma şartı varmış. O zaman konuşmadım. Ama şimdi Ersun çıktı, söylemem lazımdı." ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber Toroğlu'ndan Fenerbahçe için müthiş iddia Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER