Trabzonspor - Fenerbahçe maçı öncesi çok sıcak gelişmeler

Trabzonspor ile lider Fenerbahçe'nin maçı öncesi Trabzon'da dev bir heyecanı yaşanıyor.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı öncesi çok sıcak gelişmeler

Karşılaşma öncesi her iki ekipte kadrolar konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor

 Egemen yüzde 99 oynamıyor

Sakatlığına rağmen oynama ihtimali nedeniyle takım ile Trabzon deplasmanına götürülen Egemen bu akşam yüzde 99 ihtimalle kadroda yer almayacak. Sabah kendini deneyen ve ağrılarının devam ettiğini söyleyen milli savunmacı, Ersun yanal tarafından kadroya alınmayacak ve yerine Çek futbolcu Kadlec görev yapacak. 

Trabzon'da 3 kadro dışı!
 
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı Malouda, milli takım kampından geç dönen Zokora ve  Mark Janko, Fenerbahçe maçının 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı. 

Kemençe ile coştular

Bordo mavili takımın taraftarları dün gece geç saatlere kadar Atatürk alanında kemençeler eşliğinde coşarak şampiyonluk marşları söylediler. Trabzonspor'un Fenerbahçe karşısında galip geleceğine anındıklarını belirten taraftarlar kendi aralarında topladıkları para ile ses düzeni taşıyan araç kiralayarak dev maça hazırlandıklarını söylediler. Bu arada konge üyesi Yavuz Karan bordo mavili taraftarların derb maçına coşku ile hazırlanması için seferber olduklarını ifade etti. 

Taraftarlar, "Bizim Fenerbahçe ile sorunumuz yok. Bir tek Emre Belözoğlu'na karşı sıkıntılıyız. Trabzon'a dünyanın en ünlü kulüpleri geldi heps ide sevgiyle ayrıldı. Fenerbahçe Juventus'tan  çok mu büyük. İtalyanlar şehrimize ve taraftarlarımıza hayran kaldılar. Şehir içinde kaldıkları otelden mutlu ayrıldılar" yorumunu yaptı.

FEDAKARLIĞA HAZIRIZ

Taraftarlar temsilcisi Bekir Kodalak "Türkiye değil Dünyada kendi imkanları ile takımlarını destekleyen tek taraftarız. Her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Fakat yönetim bizim istediğimiz gibi çıkmadı. Miting alanlarından inip takımla ilgilenmedi" yorumunu yaptı.

KENT MEYDANINDA TOPLANACAKLAR

Dün gece geç saatlere kadar eğlenen ve kızlı erkekli horon tepen taraftarlar bugün saat 15.30'da kent meydanında toplanarak marşlarla start alacaklarını ve marşlarla stada gideceklerini vurguladılar. Maç öncesi 15 kemençe sanatçısı taraftarlarla birlikte olacak

61'nci dakikada nefesler kesilecek
 
Trabzonsporlu taraftarlar ekonomik güçlükler içinde olduklarını belirtirken 61'nci dakikada düzenlemek istedikleri kareografiyi gerçekletiremediklerini fakat sürpriz yapacaklarını söylediler. Taraftarlar kendi imkanları ile organizasyon yapacaklarını ve oyuncuları destekleyeceklerini ifade ettiler. Taraftarlar maçın 61'nci dakikasında özel konfeti ve bayraklarlar şov yapacaklarını vurguladılar
 
Biletlerin tükenmesi öfke oluşturdu
 
Trabzonsporlu taraftarlar Fenerbahçe ile yapılacak karşılaşmanın biletlerinin bir günde tükenmesine tepki gösterdiler. Bazı taraftarlar ise bordo mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanıoğlu'nun biletleri muhalif olan guruba satmadığını belirterek "Biletleri miting alanlarında dolaştığı arkadaşlarına vermiştir" diyerek tepki gösterdiler. 
 
Fenerbahçe yöneticilerine kuymak ve pide
 
Fenerbahçe kafilesinin kamp yaptığı Rize'de büyük ilgi gösterildi. Sabah erken saatlerinde kahvaltı yapan yöneticiler Rize'de kendi evlerindeymiş gibi karşılandıklarını belirttiler. 

Rizeli önemli iş adamları ile bir araya gelen Fenerbahçe yöneticileri Tolga Deniz Aytöre, Erhan Türkoğlu, Turhan Şahin, Yalçın Haker, kongre üyeleri Necdet Şentürk, Cenk Başak'a karadeniz yöresinin kahvaltısı sunuldu. Sabah erken saatlerde ise karadenize has kuymak ve pideler getirtildi. 


<< Önceki Haber Trabzonspor - Fenerbahçe maçı öncesi çok sıcak gelişmeler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER