Trabzonspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı özeti!

Süper Lig'in 33. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda, Trabzonspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor (İBB) arasında oynanan maç, ev sahibi takımın 4-3'lük galibiyeti ile sona erdi

Trabzonspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı özeti!

Trabzonspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 4-3 mağlup etti ve bu galibiyetle son haftalardaki başarılı performansını taçlandırdı.

Trabzonspor’da, savunmanın 2 önemli ismi Mustafa Yumlu sakatlığı nedeniyle, Giray Kaçar ise cezalı olduğu için bu maçta forma giyemedi. 

Kadro dışı bırakılan Bamba ile takımdan ayrılmak isteyen Gustavo Colman da kadroya alınmadı. Teknik Direktör Tolunay Kafkas, Giray ve Mustafa’nın yokluğunda savunmada Abdullah Karmil ve Celutska’ya görev verdi.

Trabzonspor’un bu sezon evinde oynadığı son maça bordo-mavili taraftarlar fazla ilgi göstermedi. 

Hatay Reşhanlı’daki bombalı saldırılarda hayatını kaybedenler ve kalp krizi sonucu vefat eden Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı anısına maç öncesi bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ayrıca, iki takım futbolcuları da ‘Başımız Sağolsun’ yazılı pankartlarla çıktı.


11. dakikada Celutska’nın uzun pasıyla defansan arkasına sarkan Volkan kaleciyle karşı karşıya kaldı, vuruşunda top kaleciden döndü.

12. dakika gelişen Trabzonspor atağında Halil ceza sahasına girdi, topu müsait pozisyondaki Adrian’a aktardı, bu futbolcunun şutunda kaleci Eduardo gole izin vermedi. 

19. dakikada Halil’in sağdan ceza sahasına gönderdiği topa ön direkte Olcan dokundu, meşin yuvarlak filelere gitti: 1-0.

21. dakikada Holmen’in ceza sahası dışından yerden şutunda top direğin dibinden auta gitti.

23. dakikada Adrian’ın soldan kullandığı köşe atışında ceza sahası içerisinde topla bulaşan Volkan Şen sert bir vuruşla filelere havalandırdı: 2-0.

34. dakikada gelişen atakta Holmen’in pasıyla ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Doka’nın yerden şutunda meşin yuvarlak kaleci Onur’un solundan filelere gitti: 2-1.

37. dakikada ceza sahası önünden Olcan’ın kullandığı serbest vuruşta, baraja çarparak seken topa ceza sahası içerisinde Halil dokundu, meşin yuvarlak fillere gitti: 3-1. 

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 3-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

57. dakikada Doka'nın soldan kullandığı köşe atışana ön direktö Zayatte kafayı vurdu, top kaleci Onur'un solundan filelere gitti: 3 - 2.

60. dakikada Tevfik'in soldan ceza sahasına ortasında boş vaziyetteki Holmen, topun gelişine vurdu, ancak meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti.

69. dakikada sağdan ceza sahasına giren Doka şutunu attı, kaleci Onur topu kornere çeldi.
 
74. dakikada Doka'nın soldan kullandığı köşe atışına arka direkte Zayatte ayak koydu, kaleci Onur'dan dönen topu defans uzaklaştırdı.
 
85. dakikada gelişen kontra atakta Olcan'ın pasında topla buluşan Yasin, kaleciyi de çalımlayıp topu boş kaleye gönderdi: 4 - 2.

90+4 dakikada Holmen'in ceza sahası önünden şutunda top kaleci Onur'dan sekti, dönen topu Zenke tamamladı: 4 - 3.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve müsabaka Trabzonspor'un 4-3 galiyibeti ile sona erdi.

<< Önceki Haber Trabzonspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı özeti! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER