Trabzonspor kritik Gaziantep virajında

Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor bugün Gaziantepspor deplasmanında boy gösterecek.

Trabzonspor kritik Gaziantep virajında

Trabzonspor, İç sahada oldukça başarılı bir performans sergilemesine karşın deplasman maçlarında kötü performans gösteren bordo mavililer, Gaziantepspor'u orta sahada durdurup kontrataklarla gole gitmeyi planlıyor. Bu sezon ligde sadece bir deplasman maçından galibiyetle ayrılan, 4 maçı kaybeden ve bir maçtan da beraberlikle ayrılan bordo mavili takımda Balıkesirspor mağlubiyetinin ardından Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu'nun görevlerinden istifa etmesi, kaleci antrenörü Alper Boğuşlu'nun da bugün görevini bırakması moralleri iyice bozdu.


Janko, Alanzinho ve Giray Kaçar ile sakatlığı geçmesine rağmen riske edilmeyen Yusuf Erdoğan'ı da maç kadrosuna almayan Akçay oyuncularını, "Yüreğini sahaya koymayan oynayamaz. Ne kendinize ne de takım arkadaşlarınıza ihanet etmeyin" diye uyardı. Bordo mavili kafilede üç kaleci Onur, Zeki ve Fatih ile birlikte Aykut Akgün, Mustafa, Olcan, Kadir, Abdülkadir, Aykut Demir, Zeki Yavru, Soner, Caner, Bosingwa, Colman, Zokora, Sol Bamba, Henrique, Emre Güral ve Malouda yer aldı.

GAZİANTEPSPOR: Gaziantepspor yeni teknik direktörü Sergen Yalçın döneminde oynadığı 2 maçı da 3-1 kazandı. Son 2 haftada 6 puan toplayan Gaziantepspor ilk 11 haftada 8 puan almıştı. Gaziantepspor yeni teknik direktörü yönetiminde Ziraat Türkiye kupasında ise İnegölspor'a 3-2 kaybetti ve elendi.

Antep büyüklere kaybetti

Gaziantepspor 2013-14 sezonunda ilk 13 haftada Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaştı. İlk hafta Galatasaray karşısında 2-1 kaybeden Gaziantepspor, 3.haftada Beşiktaş karşısında 2-0, 9.haftada Fenerbahçe karşısında 3-1 kaybetti.

Aralarındaki maçlar

Trabzonspor, Gaziantepspor ile yarın yapacağı karşılaşmayla birlikte ligde 55. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar iki takım arasında yapılan 54 maçta, Trabzonspor'un 29, Gaziantepspor'un ise 11 galibiyeti bulunuyor. 14 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor 97 gol atarken, kalesinde ise 49 gol gördü.

Muhtemel 11'ler

Gaziantepspor

Karcemarskas-Kemal-Stankevicius-Şenol-Mustafa-Turgut-Medunjanin-Bekir-Binya-Traore-Cenk

Trabzonspor

Onur-Bosingwa-Mustafa-Aykut-Kadir-Zokora-Colman-Olcan-Adrian-Malouda-Henrique

Gaziantepspor-Trabzonspor

STAT: Kamil Ocak

SAAT: 19.00

YAYIN: Lig TV

HAKEM: İlker Meral
<< Önceki Haber Trabzonspor kritik Gaziantep virajında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER