Trabzonsporlu eski başkandan gündemi sarsacak açıklamalar

Trabzonspor Kulübü eski Başkanı Nuri Albayrak, öyle açıklamalar yaptı ki yer yerinden oynayacak...

Trabzonsporlu eski başkandan gündemi sarsacak açıklamalar

Trabzonspor'un eski başkanlarından Nuri Albayrak, Karadeniz'de Sonnokta Gazetesi'nden Zeki Gökçe'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu. 
 
Futboldaki şike iddialarına ilişkin ''Tabii ki yıllardır Türk futbolunda, sporunda bu tip hadiseler olmuştur ve gün yüzüne bir çoğu çıkamamıştı ancak işte Allah'ın adaleti tecelli etti ve alma mazlumun ahını çıkar işte böyle. CAS kararı karanlık tabloyu gün yüzüne çıkarmıştır' dedi.   
 
Trabzonspor kulübünde başkanlık yaptığı dönemlerde de çok mücadele etmesine rağmen ülkemizdeki şike konularının aydınlığa çıkaramamaktan yakınan eski kulüp başkanı, Akyazı projesini hazırlayıp Trabzon gündemine taşıyan isim olan Nuri Albayrak'ın işte birbirinden özel açıklamaları...

AZİZ YILDIRIM GİBİLER ACİLEN TÜRK FUTBOLUNDAN TEMİZLENMELİDİR

TFF zor süreçte göreve geldi. O da artık durumu kurtarmak için artık hiç kaos çıkarmadan Fenerbahçe'den kupayı geri almalı ve Trabzonspor'a hakkını iade etmeli. Ancak Fenerbahçe kupayı iade etmezse gelecekte UEFA ve FİFA Türkiye'ye başka cezalar verecek ve milli takım bazında cezalar verecek. Dünya futbol yöneticileri sahtekârlığa prim vermez ve cezalandırır. Benim başkanlık yaptığım dönemde zamanın TFF Başkanı Haluk Ulusoy'u desteklememe rağmen yaptığı haksızlıklardan dolayı istifaya davet ettim ama maalesef başarılı olamadım. Türkiye'de bu şikeleri başlatan birinci adam Ali Şen'dir. İkinci adam da Haluk Ulusoy'dur. Haksızlık, adaletsizlik bunların döneminde Türk futboluna gelmiştir. Benim tanıdığım çok güzel ve centilmen Fenerbahçeli dostlarım var 'Lanet olsun verelim bu kupayı da temizlenelim ya' diyenler var. Aziz Yıldırım ve diğerleri dünyada tescillendiler. Bu tür insanlar tamamen futboldan uzaklaştırılmalı. Yoksa Türk Futbolu kan kaybetmeye devam eder ve belki de biter.

ŞİKE; TÜRK FUTBOLUNDA ALİ ŞEN İLE BAŞLAMIŞTIR!..

"Bu işin mahkeme süreçleri ve bu süreçte alınan kararların tümü Fenerbahçe'nin aleyhindeydi. Ve nihayet CAS ile birlikte yolun sonu görüldü. Bundan sonra Fenerbahçe yöneticilerinin yapması gereken şudur; kupayı TFF istemeden federasyona teslim etmeli ve TFF de kupayı törenle Trabzonspor kulübüne teslim etmelidir. Çünkü bu şike süreci ve Türk futbolunun yaşadığı bu pis olaylar Fenerbahçe'de eski kulüp başkanları Ali Şen ile başlamıştır. Bunu Ali Şen ile 1996'da yaşadık ve gördük. Ancak o zamanki teknik takipler ve yasal incelemeler bu kadar gelişmiş olmadığından Ali Şen yakalanamadı. Ancak artık bu kadar haksız şampiyonlukları elde eden Fenerbahçe'nin 2010-2011'deki yönetimi teknik takibe alınarak bu günkü rezillik ortaya çıkmıştır. Ve Türk futbolu da dünyaya rezil olmuştur. O günkü hırsızları yakalayamadık ama bugün kendi kendilerini ele verdiler. Bundan sonraki süreçte sadece kupayı hak eden Trabzonspor'a vermek değil bu şikeyi yapan Fenerbahçe yöneticileri tamamen spordan ve yöneticiliklerden ve de sahalardan uzaklaştırılmalıdır.
<< Önceki Haber Trabzonsporlu eski başkandan gündemi sarsacak açıklamalar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER