Türkiye - Andorra maçı ne zaman hangi kanalda?

Bu akşam kalplerimiz Kayseri'de, gözümüz ise Romanya'da olacak.

Türkiye - Andorra maçı ne zaman hangi kanalda?

2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu’nda oynadığı ilk altı maçta yalnızca 7 puan toplayarak büyük hayal kırıklığı oluşturan A Milli Futbol Takımımız, bu akşam grubun zayıf ekiplerinden Andorra’yla karşılaşacak.

Kayseri Kadir Has’ta saat 21.00’de başlayacak mücadelede Fatih Terim önderliğinde ilk maçına çıkacak olan Ay-Yıldızlılar, rakibini farklı mağlup ederek Romanya maçı öncesi moral kazanmak istiyor. Ancak millilerin Play-Off şansını devam ettirebilmesi için de gözü kulağı aynı saatlerde başlayacak Romanya-Macaristan mücadelesinde olacak. Bükreş’te oynanacak olan grubun diğer karşılaşmasından çıkacak sonuç Ay-Yıldızlılar’ın Dünya Kupası yolunda geleceğini çizecek. 

Aynı saate başlıyor

Andorra karşısında kazandığımız takdirde Bükreş’ten gelecek bir beraberlik millilerin Brezilya umutlarını yeniden yeşertecek. Macaristan’ın galibiyeti halinde oldukça zorlaşacak Play-Off şansımız, Romanya’nın 3 puanındaysa az da olsa devam edecek. 
D Grubu’nun bu büyük önem taşıyan karşılaşması TSİ 21.00’de başlayacak ve Beyaz TV’den naklen yayınlanacak. Grubun diğer maçındaysa Hollanda, Tallin deplasmanında Estonya’ya konuk olacak.            

Takımların muhtemel 11'leri

TÜRKİYE: Volkan, Gökhan Gönül, Ömer, Semih, Caner, Gökhan Töre, Nuri, Mehmet Topal, Arda, Umut, Burak

ANDORRA: Josep Gomes, Lima, Vales, Garcia, Martinez, Ayala Diaz, Pujol, Vieira, Peppe, Gomez, Moreno

STAT: KADİR HAS 

SAAT: 21.00 

YAYIN: Star 

HAKEM: Sven Bindels (lüksemburg)

<< Önceki Haber Türkiye - Andorra maçı ne zaman hangi kanalda? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER