Türkiye - Letonya hazırlık maçında 6 gol var! Maçın Sonucu

Türkiye ile Letonya, Almanya'daki hazırlık kampı maçında karşılaştı. Maçta 6 gol var. Maçın sonucu ve özeti...

Türkiye - Letonya hazırlık maçında 6 gol var! Maçın Sonucu

Türkiye, Almanya'daki hazırlık kampı çerçevesinde Letonya karşı karşıya geliyor. Türkiye'nin uzun süre üstün götürdüğü maç 3-3'lük beraberlikle sona erdi.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-8. dakikada Olcay Şahan ile öne geçiyoruz. Orta alandan gelişen atağımızda, ceza sahasında oluşan karambolden sonra sol çaprazda topla buluşan Caner, ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Olcay kafayı vuruyor ve topu filelerle buluşturuyor.

-22. dakikada sol kanattan gelişen atağımızda Olcay arka direğe doğru ortasını gönderiyor. Gelen topa yükselen Sefa, Vitalijs Maksimenko'nun müdahalesi ile yerde kalıyor ve hakem Thorsten Kinhöfer penaltı noktasını işaret ediyor. Topun başına geçen Selçuk İnan farkı 2'ye çıkaracak.

-Letonya 53. dakikada Edgars Gauracs ile farkı bire indiriyor. Orta alandan Mehmet Topal'ın hatalı pasında topu kontrol eden Aleksandrs Fertovs, topu ceza sahasına kadar sürerek sağ çaprazdaki arkadaşı Edgars Gauracs'ı görüyor. Edgars Gauracs ceza sahasına girmeden yerden vuruşu ile topu sol köşeden filelerle buluşturuyor.

-Millilerimiz 59. dakikada Veysel Sarı'nın golü ile tekrardan iki farklı üstünlüğü elde ediyor. Sağ çaprazda topla buluşan Veysel, uzak mesafeden sert vuruyor, savunmada Pavels Mihadjuks'e çarpan top kaleciyi yanıltıyor ve sol köşeden filelerle buluşuyor.

-68. dakikada Valerijs Sabala'nin golü ile Letonya farkı tekrardan bire indiriyor. Hızlı gelişen Letonya atağında Aleksandrs Fertovs'ın pasında Vladislavs Gabovs, bekletmeden arkadaşı Valerijs Sabala'yı görüyor. Sabala, yayın üzerinde sağ ayağı ile yerden vuruyor, kaleci Mert'in kollarının altından top filelerle buluşuyor.

-Letonya 84. dakikada Valerijs Sabala ile eşitliği yakalıyor. Ceza sahası sol çaprazına yakın bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Olegs Laizans ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Valerijs Sabala kafa vuruşunu yapıyor ve topu sol köşeden filelerle buluşturuyor.

Maçın sonucu: Türkiye 3-3 Letonya...

A Milliler, Letonya karşısına şu ilk 11 ile çıktı:
 
 
Yedekler: Cenk Gönen, Fehmi Mert Günok, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Zan, Veysel Sarı, Soner Aydoğdu, Mehmet Topal, Mehmet Ekici, Kerim Frei, Mevlüt Erdinç, Gökhan Töre.

<< Önceki Haber Türkiye - Letonya hazırlık maçında 6 gol var! Maçın Sonucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER