Van Gaal : Bundan daha iyisi olamaz

Van Gaal: ' Hollanda adına en iyi skoru aldık. Bundan daha iyisi olamaz.'dedi.

Hollanda Macaristan maçı geniş özeti ve gollerini izle 8-1

Hollanda Milli Takımı FIFA 2014 Dünya Kupası eleme grubunda Macaristan'ı 8 - 1 farklı skorla yenmesinin ardından Teknik Direktör Lois van Gaal, Amsterdam Arena'da basın toplantısı düzenledi. 

HOLLANDA ADINA ZAFER

Teknik Direktör Van Gaal 8 -1'lik  Macaristan maç sonucunu bir zafer olarak değerlendirdi. Van Gaal, "Sanırım Hollanda adına en iyi skoru aldık. Bundan daha iyisi olamaz. Doksan dakika boyunca oyuncularım maçın iradesini elden bırakmadı.Yenme arzuları ve istekleri çok büyüktü." şeklinde konuştu.

Tüm futbolcuların çok iyi bir performans sergilediğini belirten Van Gaal, özellikle Van Persie'nin gol kralı olmasından dolayı mutluluğunu ifade etti. Van Gaal, Macaristan'ı da centilmen oyunundan dolayı kutladı. 

TÜRKİYE HAKKINDA DEĞERLENDİRME YAPMAM HENÜZ ERKEN

Hollanda Milli Takımı'nın son maçının Türkiye ile 15 Ekim'de Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda olduğunu, bu maçtan nasıl bir oyun taktiği içerisinde olacağı sorusuna Van Gaall, "Ben her zaman o günün maçına bakarım. O günün maçını tam analiz ettikten sonra ertesi maça hazırlanırım. Türkiye maçı hakkında bir değerlendirme yapmam erken. Yarın ilk işim Türkiye - Estonya maçını izleyeceğim. Oradaki gözlemlerim neticesinde ilk değerlendirmemi ancak yapabilirim. Başka Türkiye ile ilgili herhangi bir şey söylemem erken olur. İlk değerlendirmemi İstanbul'da yapacağım. Basın toplantısında ancak söyleyebilirim. Bu gün güzel bir şekilde galibiyetimizi kutlamak istiyoruz." şeklinde cevapladı.

CİHAN
<< Önceki Haber Van Gaal : Bundan daha iyisi olamaz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER