Yanal: 'Bugün kazanamadık çünkü...'

Ersun Yanal, oyuncuların maçı istemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yanal: 'Bugün kazanamadık çünkü...'

Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından açıklamalar yapan Ersun Yanal, oyuncuların maçı istemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yanal ayrıca maçı neden kazanamadıklarını da dile getirdi.

Maçı kazanmak için büyük bir çaba sarf ettiklerini dile getiren Yanal, "Bugün çok güzel bir atmosfer vardı, maçın başından sonuna kadar büyük bir mücadele ettik: Savunmada yaptıklarımızı hücum bölgesinde yapamadık. Özellikle ikinci yarıda beklediğimiz agresifliği sergileyemedik. Trabzonspor maçı da çok istedi, bizim ritim yakalamamız gerekiyordu ve oyunu kanatlara yaymamız lazımdı. Yaklaşık 30'a yakın şutumuz vardı, ceza sahasına yapılan ortalar var ve bunlar sonucsuz kaldı. Oyuncularım maçı çok istedi, aynı şekilde taraftarlarımız da. Ama bu tarz maçları çok oynayacağız." dedi.

Fenerbahçe'nin karakterli bir takım olduğunu vurgulayan Yanal, "Bana göre 21 puan yapabilecek bir takımdık, bizim her zaman çıtamız yüksek. Biz karakterli, kişilikli bir takımız. Sonucu almak için ufak ayrıntılara ihtiyaç vardı, bugün Trabzonspor karşısında o ufak ayrıntıları yakalayamadık" dedi.
<< Önceki Haber Yanal: 'Bugün kazanamadık çünkü...' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER