Yılın transfer haberi geldi, dünyada ses getirdi

İspanyol devi uzun süredir transferi için çalıştığı Bayern Münih'in Alman orta sahası Toni Kroos'u kulübüne 25 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattı.

Yılın transfer haberi geldi, dünyada ses getirdi

Bayern Münih'in yıldız oyuncusu Toni Kroos'un İspanyol kulübü Real Madrid'e transferi Bayern Münih kulübünce teyit edildi.

Alman kulübünden bugün yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Toni Kroos'un Real Madrid'e transferi gerçekleşmiştir. Milli takım oyuncusu ve FC Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid'le transfer konusunda anlaşma sağladılar. Toni Kroos, 6 yıllık bir anlaşma imzaladı. Transfer ücreti konusunda her iki kulüp de açıklama yapmama kararı aldı."

FC Bayern Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge ise, "Toni Kroos'a Münih'te yaptıkları için teşekkür ediyoruz. Beraberce büyük başarılar elde ettik. Kendisine ve ailesine Madrid'te ve Real'de iyi dileklerimizi gönderiyoruz" ifadesini kullandı.

REAL MADRID, TONI KROSS İÇİN ÖDEDİĞİ RAKAMI AÇIKLADI

İspanya'nın Real Madrid kulübü, Bayern Münih'in Alman orta sahası oyuncusu Toni Kroos'u 25 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığını resmen duyurdu. Kross ile 6 yıllık imzalanan anlaşmanın 2020 yılına kadar geçerli olacağı bildirildi.

Dünya Kupası sonrası ailesi ile Mallorca adasında tatilde bulunan 24 yaşındaki yıldız oyuncu Toni Kroos, bugün yerel saat ile 17.00'de Madrid'de taraftarlara ve basına tanıtılacak. Kendisini 6 yıllık Real Madrid oyuncusu yapan sözleşmeyi imzalayan Toni Kross'un transferi karşılığında Alman ekibi Bayern Münih'in kasasına yaklaşık 25 milyon Euro girmiş olacak. Bayern Münih'ten yıllık 3.7 milyon Euro kazanan Toni Kroos ise, bu transferden yıllık 6 milyon Euro alacak.

DHA

<< Önceki Haber Yılın transfer haberi geldi, dünyada ses getirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER