Apple yine turnayı gözünden vurdu

Apple, yeni iPhone'larıyla 24 saatte aldığı sipariş kendi rekorunu egale etti.

Apple yine turnayı gözünden vurdu

Apple, 9 Eylül'de iki adet telefonla birlikte bir adette akıllı saat tanıttı; iPhone 6 ve iPhone 6 plus. Telefonlar ön siparişe açılır açılmaz daha önce kırmış oldukları rekoru egale eden Apple 24 saat içinde müthiş bir rakama ulaştı.

ÖN SİPARİŞ ALMAKTA ZORLANMADILAR

ABD'de ve diğer ülkelerde 12 Eylül 2014'te gece yarısı tam 12'de ön siparişe açılan iPhone 6 ve iPhone 6 plus; ilk etapta yoğunluk ve teknik arıza sebebiyle müşterilere sorun çıkarttı fakat sorunların giderilmesiyle Apple ne iPhone 6'yı ne de iPhone 6 plus'ı satmakta zorlandı.

24 SAATTE 4 MİLYON iPHONE SATILDI

ilk 24 saatte 4 milyon cihaz siparişi verildi ve bu Apple için yeni bir rekor demek. iPhone 6 plus için tahmini 3 ile 4 hafta arasında teslimat süresi verilirken bu süre iPhone 6 için7 ile 10 gün arasında.

GEÇEN SENE 9 MİLYON SATILMIŞTI

Apple geçen sene satışa başladığı ilk hafta 9 milyon iPhone 5S ve 5C satmıştı fakat görünüşe göre iPhone 6 ve 6 plus çok büyük bir rekora gidiyor çünkü daha henüz mağazalara bile gelmedi.

TÜRKİYE İÇİN TARİH EYLÜL SONU

iPhone6 ve iPhone 6 plus, 19 Eylül'de ABD, Avustralya, Kanada, Fransa, Almanya, Hong Kong, Japonya, Porto Riko, Singapur ve Birleşik Krallıklar'da mağazalarda yerini bulacak. Türkiye'nin de aralarında bulunduğu toplam 22 ülkedeyse 26 Eylül'de bir tanıtım programı yapılacak. SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Apple yine turnayı gözünden vurdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER