iPhone 6, Samsung, HTC karşılaştırması! Özellikler bomba

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus; Galaxy S5, Sony Xperia Z3, HTC One M8, Galaxy Note 4, iPhone 5S ile karşılaştırılırsa...

iPhone 6, Samsung, HTC karşılaştırması! Özellikler bomba

Apple, iPhone 6'nın tanıtımını yaptı. Peki yeni iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ın diğer akıllı telefonlardan farkı ne? İşte iPhone 6 ve iPhone 6'ın Galaxy S5, Sony Xperia Z3, HTC One M8, Galaxy Note 4, iPhone 5S ile karşılaştırması...

Apple iPhone 6 modelinde 4.7 inç’lik bir ekranı tercih etmiş durumda. iPhone 6 Plus da ise 5.5 inçlik ekran tercih edilerek şu zamana kadar ki en büyük iPhone tanıtılmış oldu. iPhone 6'yı rakipleri Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z3, HTC One M8 ve iPhone 5S ile karşılaştırıldı ve ortaya ilginç farklar çıktı.

iPhone 6 ve iPhone 6 PLUS ÖZELLİK KARŞILAŞTIRMASI

iPhone 6, iPhone 6 Plus’ın özellik anlamında biraz daha kısıtlanmış özelliği gibi gözüküyor. İki cihaz arasındaki göze çarpan farklar ise, ekran boyutu, ekran çözünürlüğü ve RAM değeri.



iPhone 6 – Galaxy S5 karşılaştırması

Apple’ın yeni amiral gemisi 4.7 inçlik iPhone 6, Galaxy S5'in karşısında.

iPhone 6'yı piyasada bir hayli zorlu rakipler bekliyor olacak. Bunların başında ise hiç şüphesiz Samsung’un üst seviye akıllı telefonu Galaxy S5 geliyor. Sensörleri ve özellikleriyle adından uzunca söz ettiren Galaxy S5 uzun bir süredir ülkemiz pazarında başarılı satışlar yapıyor.

Akıllı telefon pazarındaki sıkı bir yarış bu iki modeli karşı karşıya getirdi. Siz olsaydınız bu iki modelden hangisini seçerdiniz? İşte özellikler...



iPhone 6 – Sony Xperia Z3 karşılaştırması

Xperia Z3 ise Sony’nin geçen hafta tanıttı üst seviye özellikleri barındıran bir telefon. Peki bu iki cihaz arasından hangisi daha iyi. Buna aşağıdaki karşılaştırma tablosuna bakarak karar verebilirsiniz:



iPhone 6 – HTC One M8 karşılaştırması

iPhone 6'yı akıllı telefon pazarında oldukça iddialı modeller bekliyor. Bu modellerin başında ise HTC’nin amiral gemisi modeli HTC One M8 geliyor. Özellikle tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken One M8, iPhone 6'nın akıllı telefon pazarında en büyük rakiplerinden birisi olacak. Peki bu iki cihazdan hangisi daha iyi?



iPhone 6 Plus – Galaxy Note 4 karşılaştırması

Phablet pazarı her geçen gün büyüyor. Hal böyle olunca teknoloji devi Apple da bu pazara girme kararı aldı. Apple, yeni akıllı telefonu büyük ekranlı iPhone 6 Plus’ı duyurdu. Büyük ekranlı iPhone’un hemen herkesin hayali olduğu düşünülürse phablet pazarındaki Galaxy Note ailesinin hegemonyası ilerleyen zamanlarda sona erebilir.

Apple’ın büyük beklentilerle tanıttığı iPhone 6 Plus, oldukça etkileyici özellikler sunuyor. Bunun yanında Samsung’un geçtiğimiz hafta tanıttığı phablet modeli Galaxy Note 4 de en az büyük ekranlı iPhone kadar etkileyici. Yeni bir phablet cihaz alacakların bu iki cihaz arasında kalacaklarını şimdiden rahatlıkla söyleyebiliriz.



iPhone 6 VE iPhone 5S karşılaştırması

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus isimleriyle tanıtılan yeni akıllı telefonlar 4.7 inç ve 5.5 inç’lik ekran boyutlarına sahip.

Apple’ın radikal bir karar alarak ekran boyutlarında büyümeye gitmesi tüketicilerden tam not alacak gibi duruyor. Apple hayranları uzun zamandır diğer firmalara karşı iPhone’ların küçük tutulan ekranlarından şikayet ediyordu.

4.7 inç’lik iPhone 6'nın selefi iPhone 5S’den artıları neler? Apple, yeni amiral gemisinde iPhone 5S’in üzerine sadece ekranı büyütmekle kalmadı. İşte iPhone 6 ve iPhone 5S özellik karşılaştırması.



(Teknokulis)
<< Önceki Haber iPhone 6, Samsung, HTC karşılaştırması! Özellikler bomba Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER