Nokia Lumia 925 kamera lens rekorunu kırdı

Nokia Lumia 925’e tam altı adet kamera lensi takılarak iPhone5'in bu alanda geçti.

Nokia Lumia 925 kamera lens rekorunu kırdı

Nokia Lumia 925'in detayları teker teker dökülüyorken, akıllara takılan kamera lensleri sorusu da yavaş yavaş cevabını alıyor. Lumia 925'in, kardeşinin, yani Verizon 925'in sahip olduğu Xenon flaş'a sahip olmaması, bu bilgiyi öğrenen takipçileri epeyce şaşırtmıştı. 

Yeni bir detay ise hem soruları yanıtlıyor, hem de oldukça şaşırtıyor. Buna göre Nokia Lumia 925'in, 920'ye göre gelişen özellikleri yazılım tarafıyla değil, donanımsal gücüyle de öne çıkıyor. Lumia 925'in yapılan açıklamaya göre iki ya da üç değil, tam 6 adet lens'e sahip!

Çoğu akıllı telefonu rekor kırarak geçen bu sayı, Apple'ın iPhone 5'inin '5 lensli kemerası'nı da ardında bırakıyor. 808 PureView'u da geçen 6 lensli Lumia 925, bir diğer yandan da gece çekimlerinde bile sorunsuz çalışan ISO 3200 değerli destekli sensöre sahip olacakmış. Şu ana kadar sahip olunan bilgilere göre diyebiliriz ki, Nokia'nın yeni Lumia'sı şimdilik beklentileri fazlasıyla aşmış durumda. En azından kendisi 6 ayrı lens elementine sahip tek akıllı telefon olma özelliğini taşıyor!

(teknokulis.com)
<< Önceki Haber Nokia Lumia 925 kamera lens rekorunu kırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER